Shakiran ex-mies Gerard Pique löysi uuden rakkaan – pariskunnan yhteinen sopimus rikkoutui: "Tämä satuttaa häntä"

Pariskunnan ei lähteen mukaan pitänyt esitellä uusia kumppaneita julkisuudessa ensimmäisen vuoden aikana.

Hiljattain jalkapallotähti Gerard Piquesta eronnut laulaja Shakiran kerrotaan olevan käärmeissään ex-miehensä uudesta suhteesta.

Piquen, 35, nähtiin hiljattain vaihtavan julkisesti suudelmia 23-vuotiaan naisen kanssa videolla Summerfest Cerdanya -festivaaleilla Kataloniassa. Piquen uusi rakas on PR-opiskelija Clara, joka työskentelee Piquen urheilu- ja mediasijoitusryhmässä Kosmosissa. Parin kerrotaankin tavanneen töiden kautta. 

Metro-sivuston mukaan jalkapalloilija ei voinut pitää käsiään irti uudesta rakkaastaan. Julkinen hellyydenosoitus levisi julkisuuteen kolme kuukautta sen jälkeen, kun Gerard erosi 45-vuotiaasta laulajatähdestä. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta. 

Lähde kertoi niin ikää, että Shakira olisi erittäin vihainen nähdessään lastensa isän uuden rakkaansa kanssa julkisesti. Pariskunnan kerrotaan sopineen eronsa yhteydessä, ettei vastaavaa tapahtuisi eron jälkeisenä vuonna. 

– Olen nähnyt paljon rakkautta ja tämä satuttaa Shakiraa paljon. En ole koskaan nähnyt Gerardia sellaisena Shakiran kanssa, espanjalainen toimittaja kommentoi. 

Pariskunta ilmoitti erostaan kesäkuussa 2022 lyhyellä tiedotteella.

– Meidän on valitettavasti vahvistettava, että olemme eroamassa. Pyydämme asiassa yksityisyyttä lapsiemme vuoksi, jotka ovat meille tärkeimpiä, lausunnossa todettiin.




Lue myös:

    Uusimmat