Seuraavatko miehet muotiblogeja? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Hei mies! Seuraatko muotiblogeja, lifestyle-blogeja tai muita "naisille suunnattuja" juttuja? Jos, niin miksi?" kysyy nimimerkki Itsekin miesten seuraama bloggaaja.

Näin miehet vastasivat

"En seuraa mitään blogia tai muitakaan "naisten juttuja". Satunnaisesti luen Me Naiset -lehteä. Seuraan niin paljon musiikkia ja elokuvia, että ei jää aikaa seurata mitään muuta –  edes urheilua."
– 38, suosikkilehti tai -blogi Me Naiset

"En seuraa/lue edellämainittuja blogeja joitakin satunnaisia nettieksymisiä lukuun ottamatta. Tuolloin silmään osunut aihepiiri on ollut jostakin syystä mielenkiintoinen tai omaan elämään sillä hetkellä liittyvä."
– 40, parisuhteessa

"En seuraa. Jotenkin blogien seuraamiseen ei muutenkaan tunnu riittävän aikaa, kuten ei esimerkiksi kirjojen lukemisellekaan. Ja jos tulee eteen valintatilanne näiden kahden välillä, valinta osuu kyllä kirjaan."
– 34, suosikkiblogi Kasper Diem 

"En aktiivisesti seuraa ainuttakaan blogia, mutta jos jokin googlaus sivulle vie, niin se on sitten asia erikseen. Mutta jos esimerkiksi Cosmo on käden ulottuvilla, niin kyllä sitä vilkaisen, vähintään uteliaisuudesta."
– 34, ei suosikkiblogia

"En seuraa."
– 38, lempiblogi Havaintoja parisuhteesta


Lue myös:

    Uusimmat