Serie A:ta tahkoava Hetemaj jatkaa pitkään Chievossa

Suomen A-maajoukkueen luottopeluri Perparim Hetemaj päätti jatkaa uraansa Chievossa, vaikka työteliäälle keskikenttämiehelle olisi ollut ottajia isommissakin seuroissa.

Hetemaj, 27, teki nelivuotisen jatkosopimuksen seuransa AC Chievo Veronan kanssa.

- Periaatteessa minulla oli tässä vaiheessa kolme vaihtoehtoa: Lähdettävä, pelattava viimeinen sopimuskausi loppuun tai päästävä yhteisymmärrykseen jatkosta. Urheilulliselta kantilta ajatellen jatkosopimus oli järkevin ratkaisu. Tuttu valmentaja joka halusi kovasti, että jäisin ja todennäköisyydet päästä pelaamaan painoivat vaakakupissa. Tässä on kuitenkin EM-kisatkin A-maajoukkueen kanssa tulossa, Hetemaj perustelee MTV Sportille.

Hetemaj on pelannut pari viime kautta Serie A:ssa todella väkevästi ja hänen nimensä on liitetty siirtohuhuissa useisiin eri seuroihin.

- Pari viime kautta Serie A:ssa ovat olleet hyviä, joten luonnollisesti jotain kiinnostusta on ollut. Vaihtoehtoja oli muitakin, puheita, lähentelyä seuroista ja kiinnostusta, mutta yksi sellainen konkreettisempi vaihtoehto mitä pohdin. Päätin valita kuitenkin jatkon Chievossa. Olen kuitenkin vielä tilanteessa, jossa minun on valittava seurani urheilullisin perustein. Viihdyn Chievossa ja näen, että voin täällä myös edelleen kehittyä pelaajana.

Hetemaj valmistautuu parhaillaan seuransa kanssa Serie A:n alkuun, jonka se starttaa 30. elokuuta kovimmalla mahdollisella vastustajalla, kun hallitseva mestari Juventus saapuu vierailulle Veronaan.

- Harjoituskaudella ollaan menty kovaa ja se on painanut vähän jaloissa. Perjantaina aloitetaan tosipelit Italian cupissa. Treenimatsejakin on pelattu, joissa tuloksellisesti ei ole mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kaikki ovat päässeet pelaamaan. Nyt takana on ensimmäinen normaali treeniviikko ja aletaan viritellä koneita kauden alkuun, Hetemaj päättää.

Lue myös:

    Uusimmat