Sergio Ramos kertoi ajatuksensa Lionel Messista El Clasicon alla – toistuuko tämä tähtipelaajien vuoden takainen rähinä?

Real Madridin puolustaja Sergio Ramos arvostaa Barcelonan Lionel Messia valtavasti, mutta haluaa pimentää argentiinalaisen näytöt sunnuntain klassikkokohtaamisessa. 

MAINOS

Real Madrid–Barcelona C Morella!

La Ligan jättiottelu suorana lähetyksenä sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa. Studio käyntiin jo klo 21.00! 

Ramos ja Messi ovat ottaneet lukemattomia kertoja yhteen La Ligan suurkohtaamisessa, El Clasicossa. Esimerkiksi viime kevään ottelussa Ramos antoi kovan tällin Messille, minkä jälkeen joukkueiden kapteenit neuvottelivat tulisesti otsat vastakkain (video pääkuvassa).

Messi on Real-pelaajien erityistarkkailussa myös tänään, sillä argentiinalainen on iskenyt 23 osumaa ja antanut 16 maalisyöttöä kauden 29 ottelussaan. 

– Arvostan häntä valtavasti. Hän on yksi historian parhaista pelaajista. Toivottavasti sunnuntaina ei ole hänen päivänsä, sillä se tarkoittaisi, että olemme tehneet työmme hyvin. Ja jos saamme lisäksi vielä hienon tuloksen, Ramos toivoo.

Kovistakin otteista tunnettu Ramos tietää, miten Barcelonan pelihuumoria voi järkyttää. 

– Korkea prässi heitä vastaan sisältää riskejä, mutta se aiheuttaa heille myös ongelmia. Ennen tätä ei tapahtunut paljon, sillä joukkueet ehkä kunnioittivat heitä liikaa. Mutta mielestäni tämä on avain: pitää pyrkiä pallonriistoihin korkealla prässillä, sillä tuolloin he ovat epämukavimmassa asemassa. 

Lähde: goal.com


Lue myös:

    Uusimmat