Sensaatioksi noussut taapero oppi laskemaan lumilaudalla ennen kävelyä – katso suloinen taidonnäyte!

Pieni Wang Yuji on rikkonut kansainvälisen uutiskynnyksen opittuaan lumilautailemaan ennen kuin on edes vielä oppinut kävelemään.

Daily Mail ja CNN uutisoivat Chonglista Kiinasta kotoisin olevasta 11-kuukautisesta pikkutytöstä, joka on innostunut todenteolla lumilautailusta. Yuji opettelee vasta kävelyn alkeita, mutta loivilla rinteillä laskeminen pienellä lumilaudalla tuntuu kiinnostavan pienokaista enemmän.

Taaperon molemmat vanhemmat ovat innokkaita laskettelijoita, joten rinteillä lasku on mitä ilmeisimmin tytöllä verissä.

Alueella on juuri alkanut laskettelukausi ja monet innokkaat harrastajat ovat rynnänneet rinteisiin ottamaan kaiken ilon irti tulevasta talvesta. Yuji on kuitenkin luultavasti kaikista laskijoista pienin ja vaikuttavin.

Yllä olevalta videolta voit katsoa pikkuisen taidonnäytteen.

Myös lumihiutaleet kiinnostavat

Yujin vanhemmat ovat ylpeitä pienokaisestaan. He puhuivat GlobaLinkille omasta pikkuihmeestään.

– Hän ei vielä pysty laskettelemaan itsenäisesti rinteellä. Hän ei osaa ohjata, mihin suuntaan lauta menee eikä laske kovin pitkiä matkoja, Yujin isä kertoo.

Yuji ei laske ilman vanhempien jatkuvaa tarkkaa valvontaa vierellä.

– Jos lumitilanne on hyvä, hän voi mennä pitkällekin. Hän todella tykkää sitä ja tulee erityisen iloiseksi laskiessaan alas asti, isä jatkaa.

Perhe on kiitollinen kaikesta tuesta ja rakkaudesta, mitä he ovat kohdanneet sen jälkeen, kun tyttären lautailuvideo lähti leviämään verkossa.

– Se oli oikeastaan hänen ensimmäinen kertansa laudalla, äiti tunnustaa videosta.

Koko perhe rakastaa ulkoaktiviteetteja. Chongli on yksi Pekingin talviolympialaisten isäntäkaupungeista. Suurin osa lasketteluun liittyvistä kilpailuista tullaan järjestämään Chonglin alueella.

– Hän on hyvässä fyysisessä kunnossa, eikä häntä pelottanut ensimmäisellä kerralla laudalla. Hän onnistui pysymään tasapainossa ja laskemaan loivaa mäkeä hitaasti, äiti kertoo Yujista.

Yujille laskettelu on vielä vain yksi aktiviteetti muiden joukossa. Ilmassa leijailevat lumihiutaleet ja kylmä ilma ilahduttavat pikkuista aivan yhtä lailla. Perheelle yhteinen hauskanpito on tärkeintä.

– Häntä kiinnostavat lumihiutaleet. Hän näki lunta ensimmäisen kerran aiemmin ja lumihiutaleet sulavat sekunneissa hänen kämmenellään. Se on hänestä maagista, isä kertoo.

Lähteet: CNN, GlobaLink ja Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat