Selvitys: Tämän julkkiksen hiustyyliä naiset himoitsevat

80 prosenttia briteistä haluaa tutun ja turvallisen tyylin.

Superdrug-yhtiön selvityksen mukaan brittinaisista 80 prosenttia haluaa "turvallisen" hiustyylin. Parikymppisiä miellytti herttuatar Catherinen tavanomainen mutta tyylikäs hiustyyli.

Catherine on myös tyylinsä puolesta Britannian seuratuimpia neitokaisia. Kun hän leikkautti itselleen otsatukan vuonna 2012, Daily Mail omisti artikkelin uudelle kampaustyylille. Artikkelissa spekuloitiin, mitä Catherine haluaa tyylillään viestittää.

– Katen uusi hiustyyli on saanut raskaushuhut liikkeelle, lehdessä pohdittiin.

Raskausuutinen julkaistiinkin myöhemmin samana vuonna.

Selvityksen mukaan teini-iän loppuvuosia elävät haluaisivat itselleen Kim Kardashianin lookin.

Myös Kardashianin ulkonäkö on saanut paljon palstatilaa lehdissä. Allure-lehti kokosi jopa oppaan, jonka avulla jokainen voi hoitaa kauneuttaan kuten Kardashian. Oppaassa kehotetaan pesemään hiukset kerran kahdessa päivässä.

Yli 55-vuotiaat eivät pelkää

Hiusmalleja tutkineen selvityksen mukaan naisista 60 prosenttia vaihtaisi ennemmin pukeutumistyyliään kuin hiusmalliaan. 44 prosenttia haluaisi vaihtaa hiustyyliään, muttei tiedä, mitä olisi tehnyt kutreilleen. Moni myös pelkäsi muutosta.

– Tulokset kertovat, että naiset ovat rohkeampia hiusvärin kuin -mallin kanssa, Superdrugin Simon Comins toteaa.

Selvityksessä havaittiin myös, että yli 55-vuotiaat ovat hiustensa kanssa kokeilunhaluisempia, koska eivät enää välitä siitä, mitä muut ajattelevat.


Lue myös:

Tyylivinkkejä saat Muotitietoinen-ohjelmasta!


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat