Selfieitä auton ratissa! Tuomaristo häkeltyy surkeimman kuskin kommentista: "En ole enää ammattilainen käyttää kännykkää ajaessa"

1:00

Suomen surkein kuski -sarjassa käytetään kännykkää ratissa. 

Taisto Suomen surkeimman kuskin tittelistä jatkuu suositun ohjelman erikoiskaudella. Suomen surkein kuski -kaudella ajotaitojaan testaamassa ovat edellisten kausien surkeimmat kuskit aisapareineen.

Ohjelman juontaa tuttuun tyyliin Eero Ettala. Kilpailijoiden suorituksien arvioinnista vastaavat Suomen surkein kuski -ikonit Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola.

Tällä viikolla surkeista surkeimmat kuskit palaavat viikon tauon jälkeen omalle ohjelmapaikalleen. Jaksossa 23. syyskuuta huutoa ja kolinaa ei puutu jakson toisesta tehtävästä, kun kuskit palaavat legendaariselle Ahveniston moottoriradalle väistämään muuttuvaa näkemäestettä.

Tässä klassikkotehtävässä kilpailijoiden tulee ajaa 50 km/h seinää kohti ja ohituksen jälkeen väistää tiellä olevat esteet. Haastetta tehtävään tulee, kun seinän takana olevat esteet vaihtavat paikkoja yrityskertojen välillä.

Jaksossa kuskit paljastavat myös rautaiset keskittymiskykynsä, kun luvassa on häirityn ajon vuoro. Tässä kisassa kuskit joutuvat ajamaan mutkikasta rataa ympäri ja samalla suorittamaan ajon aikana heille annettuja tehtäviä. Kuinka onnistuu kolmioleivän avaaminen ja selfien ottaminen, kun katse pitäisi olla tiukasti radalla? Vähiten osumia kerännyt ja nopein aika ratkaisee voittajan!

– Mä en ole enää ammattilainen käyttää kännykkää ajaessa,  neloskauden voittaja Anna-Sofia laukoo. 

Naisen kommentti saa tuomariston häkeltymään. Katso reaktiot ylhäällä olevalta videolta! 


Suomen surkein kuski MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja