Selena Gomezin Instagram-tili hakkeroitiin – jakoon alastonkuvia Justin Bieberistä

Selena Gomezin Instagram-tili hakkeroitiin ja internet sai taas osansa Justin Bieberin alastonkuvista.

Yhdysvaltalainen artisti-näyttelijä Selena Gomez on Instagramin seuratuin käyttäjä, jolle on kertynyt jo 125 miljoonaa seuraajaa. Tänä aamuna Gomezin ikäväksi hänen tilinsä onnistuttiin hakkeroimaan lyhyeksi ajaksi. Tänä aikana tilillä julkaistiin kollaasi Gomezin entisen poikaystävän, poptähti Justin Bieberin alastonkuvia.

Gomezin Instagram-tili ehti olla hakkeroituna vain muutamia minuutteja, jonka jälkeen kaikki palasi normaaliin ja myös Bieberin alastonkuvat katosivat.

Alastonkuvat oli otettu vuonna 2015, kun Bieber oli lomailemassa Bora Boralla kauneusbloggaaja Jayde Piercen kanssa. Tällöin sensuroidut kuvat julkaistiin New York Daily Newsin toimesta, mutta loppujen lopuksi myös sensuroimattomat kuvat Bieberin suloista päätyivät jakoon ympäri internetiä. 

Bieber kertoi vuonna 2015 alastonkuvien vuodon takia tuntevansa olonsa todella häväistyksi.

Gomezilla ja Bieberillä on pitkä historia yhdessä. Pari vahvisti seurustelevansa vuonna 2011 mutta tämän jälkeen he olivat pitkään on-off-suhteessa. Muutaman vuoden ajan suhde on tuntunut olevan lopullisesti jäissä. Tällä hetkellä Gomez seurustelee kanadalaisen muusikon The Weekndin kanssa. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat