Seksisivusto etsii yli 60-vuotiaita testaamaan erilaisia asentoja: "Monille ihmisille on epämukava ajatus, että vanhempi ihminen olisi seksuaalisesti aktiivinen"

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Se, paljonko seksiä "pitäisi" harrastaa, on yksilöllistä, seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta kuvailee. Mutta väljähtyykö seksielämä aina lopulta?

Nettisivusto tarjoaa palkkiota kuusikymppisille pareille, jotka suostuvat testaamaan erilaisia seksiasentoja.

Nettisivusto etsii yli 60-vuotiaita eroottiseen testiin. SexPositions.Online etsii pariskuntia testaamaan seksiasentoja, kertoo Metro.

Sivusto tarjoaa seksiasento-oppaita, ja eläkeikää lähestyvien parien on tarkoitus testata asentoja uudelle "veteraanisivustolle". Kyseinen sivu tarjoaa ohjeita erityisesti iäkkäämmille käyttäjille, ja se on tarkoitus julkistaa 2021.

"Monille ihmisille on epämukava ajatus, että vanhempi ihminen olisi seksuaalisesti aktiivinen"

Idea projektille syntyi, kun SexPositions.Online teki nettikyselyn, jonka mukaan 76 prosenttia yli 65-vuotiaista piti seksiä tärkeänä, mutta 54 prosenttia ilmoitti, ettei enää nauti seksistä.

– Monille ihmisille on epämukava ajatus, että vanhempi ihminen olisi seksuaalisesti aktiivinen, mutta mielestäni tämän täytyy muuttua, sivuston perustaja kommentoi.

Toiveena poistaa tabu

Toiveena onkin poistaa tabu ikääntyneiden seksin ympäriltä, ja innostaa yli kuusikymppisiä harrastamaan hyvää seksiä.

– Ei sinun tarvitse menettää kaikkea halua olla intiimisti toisen ihmisen kanssa vain siksi, että täytät 60, sivuston perustaja kommentoi.

3200 euron palkka ainakin neljän asennon testauksesta

Testaajiksi haetaan "fysiikaltaan ja kyvyiltään vaihtelevia" pariskuntia. Testauksesta maksetaan noin 3200 euroa; ideana on kokeilla ainakin neljää erilaista seksiasentoa erilaisista vaikeusasteista. Aikaa testaukselle on kaksi kuukautta.

Seksiasennot valitaan testaajan mieltymysten mukaan. Asennon mukana tulee yksityiskohtainen ohje siihen, miten se suoritetaan.

Asentoja arvostellaan esimerkiksi vaikeuden, nautinnollisuuden ja käytännöllisyyden suhteen.

Lue myös:

    Uusimmat