Seksikolumni: Ohje naisen tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin – osaatko oikeat otteet?

Kielitoimisto löysi naisen hekuman keskuksen, olisiko sinunkin jo aika?

Viime viikon kenties sykähdyttävin uutinen oli se että Kielitoimisto lisää taas uusia sanoja ja ilmaisuja sanakirjaansa. Hävikkiruoan ja bitcoinin muun muassa. Nuo toki ymmärrän uusiksi sanoiksi, kun käsitteitäkään ei ole ollut aiemmin olemassa. 

Mutta että G-piste pääsee vasta armon vuonna 2018 tuohon opukseen?! Hämmentävää, mutta niin kuvaavaa. Se, että ilmaisu päätyy vasta nyt tuonne, johtuu ihan vain siitä, että vihdoinkin joku oli tajunnut sen sieltä puuttuvan. Ilmeisesti G-piste on puuttunut jostain muualtakin jo pitkään, ja tuo Kielitoimiston sanakirja on vain sen puutteen ruumiillistuma? 

Nyt käsi sydämelle, tai naislukijoiden kohdalla syvälle emättimeen; oletko sinä löytänyt sitä koskaan? Kysymyksen voi hyvinkin esittää sekä miehille että naisille. Jokainen netin keskustelupalstojen opit kahlannut teinipoikakin tietää, että G-piste on avain naisen hurmioon. Niin, ja se hiton klitoriskin vielä, mutta käsitellään sitä joku toinen kerta. Se kun on tavallaan helpompi kaveri pitää tyytyväisenä, sen sentään ihan konkreettisesti näkee… 

Minä saan voimakkaimmat ja henkeäsalpaavimmat orgasmini juuri tuon G-pisteen hyväilystä. Ja pahoitteluni kaikille teille naisille, jotka ette vielä ole sellaista kokeneet. Sallikaa minun kertoa, miten se minulla menee.

Ensin tarvitaan halu. Yksinkertaista. Halu voi kohdistua kumppaniin, tai sitten voi alkaa kutitella mielessä ihan itsensä kanssa. 

Koska fantasiamaailmani on rikas, ammennan sieltä kuvastoa, jolla saan haluni syvenemään himoksi. Rintani paisuvat ja herkistyvät, nännit muuttuvat vastaanottavaisiksi kosketukselle. Yleensä hyväilen pitkänkin aikaa rintoja ja nännejä vain vaatteiden läpi, annan himon kasvaa. Sitten kun tarve kasvaa niin suureksi, että vaatteet tuntuvat olevan tiellä, kiusaan vielä hetken. Näin hitaasti kiusoitellen voin olla varma siitä, että olen märkä, turvonnut ja kiimainen, kun vaatteet lopulta riisutaan. 

Ja nyt pääsemme siihen pisteeseen (heh…), mikä avaa taivaan portit. Liukas, kunnolla märkä alapää odottaa avoimena ja sykkivänä. Jos sinulla on vuoteessasi mies, käytä häntä. Jos ei, käytä dildoa. Tai naista, joka osaa käyttää dildoa…

Jos jo tiedät, missä kohtaa G-pisteesi sijaitsee, ohjaa penis/dildo alkuun hitaasti sisällesi. Oleellista on oikeasti tuo oikea kulma, jossa kiihotus tulee. Samoin kuin klitoriksen hieromisessa, joku kohta on ihan mitäänsanomaton, toisessa miltei sattuu, mutta kolmas onkin sitten parempaa kuin suklaalevy menkkojen aikaan. Ja se on paljon se. 

Näin löydät oikean pisteen

Jos et tiedä, missä kohtaa sinusta tuntuu parhaalta, niin nyt on itsetutkiskelun paikka. Kirjaimellisesti. Vaihda asentoa. Kyykisty päälle, ota vain osa sisällesi. Tunnustele, puristele emättimesi lihaksilla. Vaihda taas asentoa, osuisiko penis/dildo parhaiten takaapäin? Pyydä partneriasi olemaan paikallaan, sinä liikut hänen kalunsa varren ympärillä, et vain perinteisesti edes-takas, vaan myös sivusuunnassa. Jos miehellä on juuri sopivan käyrä elin, tuota ei ehkä tarvitse tehdä, sillä kaareutuneen siittimen terska pyyhkii juuri siitä, mistä pitääkin. 

Eikö partnerisi kestäisi laukeamatta tätä kaikkea liikkumista ja etsintää? 

Totta, ehkä parasta on harjoitella ja tutustua itseensä sopivan dildon kanssa. Lyhyesti, valitse mahdollisimman aito, normaalin kokoinen ja tuntuinen. Ei siis mitään John Holmes -muotilla valettua, tai lasista taide-esinettä. Dildon kuuluu olla pehmeä pinnaltaan ja joustava. Kuin aidon tavaran. 

G-piste ei ehkä löydy ensimmäisellä kerralla. Älä lannistu. Sillä eikö jo tuo etsintä ole hekumallista ja ihanaa? Minä liputan vahvasti sen puolesta että naisen pitää tutustua omaan vartaloonsa. Ja osata tehdä ihan itsekin ne orgasmit.

Elämä ilman laukeamisen tuomaa raukeutta, huohotusta, lihasten värähtelyä on puolikasta elämää. Seksuaalisuus, halu ja orgasmit kuuluvat terveen ihmisen elämään. Niiden puute tekee surulliseksi ja väsyneeksi. Siksi jokaisen naisen olisi hyvä oppia nauttimaan sängyssä. Itsensä takia. Partnerinsa takia. Onnellisemman elämän takia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja