Seksikolumni: Harrastin seksiä naisen kanssa – tämän siitä opin, kun olen miehen kanssa sängyssä

Nyt osaan kertoa, minkälainen nainen on ”hyvä sängyssä”.

Klitoriksen nuoleminen todella käy työstä! Moni kumppaniltaan suuseksiä toivova nainen ei varmasti oikeasti tajua, kuinka hankala sitä on tehdä hyvässä asennossa.

Niska puutuu ja kieli kramppaa – ja asentoa ei todellakaan uskalla muuttaa, koska orgasmin viimeistely vaatii säännöllistä liikettä juuri siihen parhaaseen kohtaan. Mutta se onnistumisen tunne, kun nainen viimein laukeaa siinä silmien edessä….!

Tämä oli yksi niistä asioista, jotka opin, kun noin 15 vuotta sitten ajauduin lyhyehköön suhteeseen naisen kanssa. En haluaisi luokitella itseäni seksuaalisesti mitenkään: muut seksuaaliset kokemukseni ovat olleet kaikki miesten kanssa. Kuitenkin jollain tavalla vahvat naiset olivat aina kiehtoneet minua.

En enää oikein muista, kuinka se tapahtui, mutta erään baari-illan jälkeen vain päädyin olemaan yhteyksissä ystäväni lesboystävän kanssa. Olin nuori, hän kymmenisen vuotta vanhempi, ja kaikki oli hauskaa: pääosin vietimme aikamme bilettäen.

Suhde kesti muutamia kuukausia, mutta sen aikana koin todella vahvan ahaa-elämyksen siitä, minkälainen nainen on ”hyvä sängyssä”. Kun näkee naisena, miten nainen käyttäytyy seksin aikana, sitä alkaa ajattelemaan omaa toimintaansakin vällyjen välissä ihan eri valossa.

Paras oppi minulle oli se, kuinka tärkeä on antaa nautintonsa näkyä ja kuulua. Sen näkee kasvojen ilmeistä, tuntee liikehdinnästä ja kuulee äännähdyksistä. Tämän kokemuksen jälkeen en enää yhtään ihmettele miesten mykkä lahna -vitsejä. Kyllä se eroottinen lataus panemisen aikana laskee kuin lehmän häntä, jos toinen makaa hiljaa paikoillaan ja tuijottaa tyhjyyteen. Oli oikeasti äärimmäisen kiehtovaa katsella, miltä nauttiva nainen näytti!

Toinen tärkeä seikka on aktiivisuus ja (edes pieni) kokeilunhalu. Kun uskaltaa itse ottaa ohjat käsiinsä, vaikkapa uutta asentoa kokeilemalla, voi saada ihmeitä aikaan. Eräässä parhaassa seksikerrassamme minä olin päällä ja samalla työnnyin toisen käteni sormilla sekä itseni että hänen sisäänsä. En olisi ikinä voinut kuvitella, että seksi voi olla hyvää myös ilman penistä! Tämä opetti olemaan ujostelematta suun ja käsien laajempaa käyttöä myös heteroseksissä.

Ja sitten se jo mainittu suuseksi! Sen antaminen naiselle on todella rankkaa. Tuntuu, että sitä klitoriksen lipomista pitäisi jatkaa maailman tappiin saakka, ja aina ollaan vaan todella ”lähellä ja lähellä”….

Viiden minuutin jälkeen tekisi mieli vaan luovuttaa, mutta toisaalta, kun liikehdinnästä huomaa, että huippu on kuitenkin saavutettavissa, sitä yrittää vain saada lähes puutuneen kielensä jatkamaan nopeaa liikettä siinä tietyssä pisteessä klitoriksen sivussa (pro-vinkki miehille: kannattaa kokeilla nimenomaan klitoriksen jompaakumpaa sivureunaa suoraan edestä -tekniikan sijaan). Mutta sitten se tulee: vihdoin kumppanin orgasmi ja oma voittajafiilis – sain sen naisen tulemaan. Kokemus opetti siis myös sen, miksi naisen orgasmi on miehelle niin tärkeä.

Kuten mainittu, suhde päättyi jonkin ajan kuluttua, ja palasin tapailemaan miehiä. Mutta kyllä tällaista kokemusta voisi ehdottomasti joka naiselle suositella!

Lue myös:

    Uusimmat