Mainos

Seksikolumni: Nämä asiat olen oppinut seksikumppaneiltani 15 vuoden aikana

Kaikesta ja kaikilta oppii jotain – myös seksikumppaneiltaan.

MTV Lifestyle kertoi hiljattain Amanda Dennisistä, joka paljasti asiat, joita hän on oppinut menneiltä seksikumppaneiltaan vuosikymmenessä. Tästä inspiroituneena päätin minäkin koota oman listani.

Kaikki seksikumppanit eivät ole olleet mieleenpainuvia tai muutenkaan opettavaisia kokemuksia, mutta toisista on jäänyt hyvinkin pysyvä muistijälki.

Seksikumppani #1: Jos et pyydä, et tule saamaan

Ihka ensimmäinen seksikumppanini totesi neitsyyden vietyään, että ”Kuulut sitten varmaan siihen naisenemmistöön, joka ei koskaan tule saamaan orgasmia.” Tällä mentaliteetilla mentiinkin sitten seuraavat kuukaudet.

Vaikka olin naistenlehteni lukenut ja tiesin, että oli jokseenkin turha tehdä päätelmiä loppuelämäksi kyvykkyydestäni laueta, en osannut pyytää mitään enempää. Mutta tämän suhteen aikana opin ainakin miellyttämään miestä, jos en muuta.

Seksikumppani #2: Ei pidä yrittää miellyttää liiaksi

Menin sänkyyn parhaimman miespuolisen ystäväni kanssa, koska en halunnut menettää häntä. Olipa hyvä idea. Seksi oli aivan kamalaa – ja mies entistä ihastuneempi.

Seksikumppani #4: Kaikki on mahdollista

Seksikumppani numero 4 tarjoili ensimmäisen orgasmini auton etupenkillä tavatessani hänet sattumalta taas pitkän tauon jälkeen. Lähetin miehen kotiin aamuviideltä ilman vastapalvelusta myhäillen uudesta kyvystäni. Tästä satunnaisesta kohtaamisesta se (seksi)elämä vasta alkoi!

Myöhemmin kuulin, että miehen kotona valvoi odottamassa tyttöystävä. Noh... kiitos lainasta?

Seksikumppani #11: Jos halut eivät kohtaa, lähtekää eri suuntiin

Pisin suhteeni opetti minulle ennen kaikkea sen, että jos toinen haluaa paljon, mutta toinen ei edes vähää, ei siitä mitään tule. Kaikkeni yritin, enkä enää koskaan tule yrittämään samaa.

Seksikumppani #13: Mies ei näe itseään samalla tavalla kuin sinä

Ihan täysin hypoteettinen esimerkki: Jos miehellä ei kerta kaikkiaan koskaan seiso, mutta hän käyttäytyy kuumimman orin tavoin, niin sitä melkein uskoo siihen harhaan itsekin.

Hämmentävin seksikumppani ikinä.

Seksikumppani #20: Seksi on lääke kaikkeen

Tämän lyhyen suhteen aikana huomasin entistä selkeämmin, että olen valmis harrastamaan seksiä niin vihaisena kuin surullisenakin. Pettämisen jälkeen, jättämisen jälkeen... Ei väliä. Seksi tekee hetkeksi iloiseksi.

Toisaalta, kun ilon tunne haihtuu, mies on edelleen sama luuseri kuin ennen petipuuhiakin.

Seksikumppani #21: Exän kavereiden kanssa ei oikeasti pitäisi harrastaa seksiä

Hyödytöntä. Kukaan ei voita tässä. Minä kaikista vähiten.

Seksikumppanit #23–25: Siis oikeasti – exän kavereiden kanssa EI pitäisi harrastaa seksiä

No, kesti hetken oikeasti sisäistää tämä.

Sen lisäksi, että ymmärsin oman harkintakykyni olevan tuohon aikaan melkoisen alikehittynyt, oli mielenkiintoista havaita, kuinka moraalisesti rappeutunut joku ystäväpiiri voikaan olla. Naisten kesken kavereiden exien paneminen on ehdoton nou-nou, enkä ole koskaan kuullutkaan sellaista tapahtuneen.

Seksikumppani #30: Kaikkien ei tarvitse tietää kaikkea

Vaikka naisilla on tapana puhua toistensa kanssa kaikki kaikesta – tarkkoine yksityiskohtineen – joskus voi olla hemmetin kuumaa olla ihan hiljaa petipuuhistaan. Jännitys ja salaisuudet – se se vasta seksikästä onkin! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.