Mainos

Seksikolumni: Näin nainen suhtautuu pieneen penikseen

Miehen peniksen koolla on väliä, mutta koko ei kuitenkaan merkitse kaikkea, sillä hyvää seksiä voi harrastaa myös sellaisen miehen kanssa, jonka varustuksen koko ei ole munakoison luokkaa.

Tulin vastikään hyvin surulliseksi luettuani MTV Lifestylen artikkelin salanimellä "Jf" kirjoittavasta 35-vuotiaasta miehestä, joka paljasti, kuinka yksi seksikokemus 12 vuotta sitten oli hänelle niin nöyryyttävä, ettei hän ole voinut haaveillakaan parisuhteesta sen jälkeen. Syy näihin tunteisiin oli se, että miehellä on niin kutsuttu mikropenis.

Kun Jf oli ensimmäistä kertaa päätynyt naisen kanssa sänkyyn, tämä oli nauranut ja kysellyt toistuvasti: "Onko se sisällä?". Olin järkyttynyt.

Pieni penis ei saisi pilata kenenkään seksielämää. Pieni penis ei saisi olla sen esteenä, etteikö mies saisi nauttia seksuaalisuuden iloista sen kaikissa väreissä.

Tunsin myös huonoa omaatuntoa. Itse olen avoimesti hehkuttanut suuren peniksen tuomia iloja. Aloin miettiä, että kenellä meillä on muka oikeus romuttaa toisen itsetunto sellaisen asian vuoksi, johon kukaan ei itse voi vaikuttaa?

Ratkaisukeskeisenä ihmisenä otin asiakseni miettiä ratkaisun seuraavaan ongelmaan: Jos tapaisin elämäni miehen, jonka kohdalla kaikki muu olisi täydellistä, mutta penis olisi niin pieni, ettei seksistä saisi kaikkea mahdollista irti, mitä tekisin? Vastaus kirkastui mielessäni hyvin nopeasti: Ottaisin asiakseni tutustua seksikauppojen tarjontaan.

Seksissä tarkoitus on mielestäni se, että kumpikin kumppaneista saa siitä mielihyvää ja tyydytystä. Asiaa mutusteltuani tulin siihen lopputulokseen, että uskon näiden tavoitteiden täyttämisen olevan mahdollista myös siten, että kummankin tarpeet tyydytetään saman seksisession aikana erikseen.

En enää koskaan aio arvostella miestä peniksen koon perusteella – ellei hän ole ihan täysi mulkku.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.