Seksikolumni: Näin nainen suhtautuu valtavaan penikseen

Amerikkalaisen Willie Jordanin valtavasta peniksestä kertonut artikkeli kiinnosti viime viikolla kovasti MTV Lifestylen lukijoita, mutta kuinka tavallinen suomalainen nainen suhtautuu valtavaan penikseen?

Willie Jordanin penis on erektiossa hieman yli 34 senttiä pitkä, ja hänen varustuksensa on puhuttanut ympäri maailmaa. Mies kokee, että ihmiset ovat asian suhteen äärimmäisen uteliaita.

– Ymmärrän ihmisten uteliaisuuden. Jos minulla olisi ystävä, jolla on kuusi tai seitsemän sormea kummassakin kädessä tai kaksi päätä, kyllä minäkin haluaisin nähdä sen, Jordan kommentoi Australian Men's Health -lehdelle.

Men's Health -lehden mukaan maailman miesväestöstä vain kahdella prosentilla penis on erektiossa pidempi kuin 20,3 senttiä. Valtava penis on siis harvinaisuus, ja lienee selvää, että tavallisen naisen ensimmäinen reaktio huomattavasti tavallista suuremman peniksen ilmestyessä näköpiiriin on ihmetys – positiivinen sellainen.

En ole voinut välttyä tajuamasta sitä, että uskomattoman moni mies haaveilee entistä suuremmasta varustuksesta. Syy tähän lienee ainakin osin juuri naisten tyydyttäminen, mutta millaista reaktiota nämä miehet odottavat valtavan peniksen saavan? Jos ihasteleva nainen on suuremmasta peniksestä haaveilevan miehen suurin tavoite, niin haaveilua pidemmistä mitoista kannattaa jatkaa.

Onhan se nimittäin niin, että keskivertopeniksiin tottunut nainen yllättyy taatusti iloisesti löytäessään farkkujen sisältä tavanomaista muhkeamman paketin. Kukapa ei sillä haluaisi leikkiä ja testailla, kuinka hyvin se naisen onnistuu tyydyttämään? Jos on koko elämänsä syönyt nakkeja, voi Sininen Lenkki maistua toisinaan ertyisen hyvältä.

Isommasta peniksestä haaveilevien miesten lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että myös ihan keskivertopenis voi ilahduttaa naista – kunhan sitä osaa käyttää taidokkaasti. Ja vaikka suuresta peniksestä iloisesti yllättynyt nainen voi piehtaroida onnen tunteessaan kuukausitolkulla, käy lopulta jättipeniksen kanssa samoin kuin pienempienkin penistenkin tapauksessa.

Siihenkin kyllästyy.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja