Mainos

"Hän kyseli, onko se sisällä" – mies avautuu mikropeniksen vaikutuksesta seksielämäänsä

Mies, jonka penis on levossa alle kolmesenttinen, paljastaa, että yksi seksikokemus riitti riistämään häneltä petipuuhien ilot iäksi.

Cosmopolitan-lehdelle salanimellä "Jf" kirjoittava 35-vuotias mies paljastaa, kuinka yksi seksikokemus 12 vuotta sitten oli niin nöyryyttävä, ettei hän ole voinut haaveillakaan parisuhteesta sen jälkeen.

Kokemus, jonka aikana nainen nauroi ja kyseli toistuvasti "onko se sisällä?", jätti miehen niin haavoille henkisesti, ettei hän ole rohjennut edes yrittää toistaa sitä.

Jf kertoo olevansa hyvin häpeissään 2,5-senttisen peniksensä vuoksi ja pyytää, että ihmiset eivät häpäisisi miesten vartaloita sen enempää kuin naistenkaan.

Mies kertoo, että erektiossa hänen peniksensä yltää 6,9 senttimetrin pituuteen, mutta velttona "se muistuttaa kahta rusinaa päällekkäin".

– Kun se kasvaa erektiossa, arvelisin, että pituutensa ja ympärysmittansa puolesta se vastaisi kooltaan kahta prinssinakkia, mies kirjoittaa.

"Hän tuijotti mikropenistäni ja kikatti"

Hän kertoo olevansa syvästi häpeissään peniksensä vuoksi. Suurelta osin siksi, että hän on kuullut, kuinka naiset pilkkaavat miesten penisten kokoa.

– Kerran kuulin, kuinka kolme tai neljä työtoveriani olivat kaikki samaa mieltä siitä, että "miesten, joilla on pienet penikset, tulisi käyttää kylttiä naisia varoittaakseen".

Mies kuvailee tekstissään yhtä ainoaa seksikokemustaan "hyvin viehättävän yliopisto-opiskelijan kanssa". Mahtavaksi tarkoitetulla kokemuksella olikin järkyttävä vaikutus hänen itsetuntoonsa.

– Kun riisuin vaatteeni, hän tuijotti mikropenistäni, kikatti ja laittoi kätensä suunsa päälle mutisten yksinkertaisesti "ok" äänensävyllä, josta oli pääteltävissä, että hän oli tyrmistynyt.

"Halusin kuolla"

Kun tuli suorituksen hetki, mies huomasi, ettei kondomi pysynyt päällä, mutta mikä turhauttavampaa, hänen peniksensä ei suostunut pysymään naisen sisällä.

– Aina kun olin hänen sisällään, hän kyseli: "Onko se sisällä?" Joka kerta, kun hän kysyi sitä, halusin kuolla. Oli selvää, ettei hän saanut kokemuksesta mitään irti.

Mies yritti parhaansa mukaan tyydyttää naista suuseksin avulla, mutta nainen ei vaikuttanut nauttivan millään tavalla. Loppujen lopuksi nainen "ähkäisi ärsyyntyneeseen sävyyn ja nousi ylös".

– Voin vain kuvitella hänen pettymyksensä ja turhautumisensa tason. Se oli varmaan karmea kokemus hänelle, mies pahoittelee.

Jälkeenpäin hän oli niin pahoillaan naisen puolesta, että käveli yli kolmen kilometrin matkan hänen kotiinsa jättääkseen tämä postilaatikkoon suklaarasian. Lahjalla hän halusi osoittaa arvostusta intiimistä kanssakäymisestä, mutta se oli myös anteeksipyyntö.

Myöhemmin mies katui elettä, joka sai hänet tuntemaan olonsa "luuseriksi".

Miehen ainoaksi jäänyt seksikokemus jätti tähän syvät arvet eikä hänestä ole sen jälkeen tuntunut, että hän voisi olla naisen kanssa intiimisti.

– En tarvitse sitä nöyryytystä ja kipua, jonka rakkauden etsiminen minulle toisi.

Hänen mielestään miesten vartaloiden saattaminen häpeään tulisi olla yhtä suuri rike kuin naistenkin. Hän kyseenalaistaa sen, onko reilua arvostella miehiä peniksen koon perusteella, ja toivoo, että ihmiset eivät enää kiinnittäisi asiaan huomiota.

– Miehet, joilla on mikropenis, tietävät kyllä, etteivät ole hyvin varusteltuja, heitä ei tarvitse muistuttaa siitä.

Video: Tämä varattu nainen maksaa vieraan miehen läheisyydestä.

3:45

Lähde: Cosmopolitan

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.