Mainos

Seksikolumni: Kun mies laukeaa nopeasti – näin nainen oikeasti suhtautuu tilanteeseen

Nopeasti päättyvä seksi ei ole aina huono asia.

MTV Lifestyle uutisoi vastikään The Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta, jossa tarkasteltiin liki viittäsataa heteropariskuntaa neljän viikon ajan. Tutkimuksessa selvisi mielenkiintoisia asioita miesten kestävyydestä sängyssä.

22 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä jaksoi puurtaa sängyssä 0–3 minuutin ajan. 54 prosenttia miehistä ahersi petileikkien parissa 4–11 minuuttia. 24 prosenttia miehistä puolestaan harrasti seksiä yli 12 minuutin ajan.

Nämä faktat tulivat varmasti monelle yllätyksenä, sillä jostain syystä – kenties pitkien aikuisviihde-elokuvien vuoksi – monella on sellainen käsitys, että seksin pitäisi aina kestää pitkän aikaa. Itse olen tästä eri mieltä.

Kestävyyttä sängyssä pidetään jostain syystä yhtenä miehisyyden mitoista. Eihän alfauros laukea alle kolmessa minuutissa! Itse olen sitä mieltä, että usein on todella hyvä, että mies laukeaa nopeasti, sillä en todellakaan jaksaisi aina harrastaa seksiä pitkän – tai edes keskipitkän – kaavan kautta. Kolme minuuttia riittää usein vallan hyvin.

Mies, älä pelkää naisen reaktiota!

Kiusallisempaa kuin nopea ja odottamaton laukeaminen on se, että mies häpeää tilannetta kuin mikäkin vässykkä. Mies, jos laukeat nopeasti, niin ole silti ylpeä itsestäsi – kukaan ei halua katsella sängyssä häpeilevää ja nöyrää miestä.

Ei nopea laukeaminen tee yhdestäkään miehestä huonompaa. Ja jos kemiat pelaavat ja seksi sujuu, ei äkillinen laukeaminen silloin tällöin todellakaan pilaa naisen mielestä seksielämää.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.