Mainos

Seksikolumni: Jos seksin aikana käy näin, kannattaa suhdetta jatkaa

Aivan niin kuin muissakin tilanteissa, myös seksin aikana saattaa kohdata vastoinkäymisiä, jotka olisi syytä ottaa vastaan huumorilla. Nauraminen sängyssä ei todellakaan ole kiellettyä.

MTV Lifestylen lukijat kertoivat rohkeasti tarinoitaan siitä, millaisia noloja seksikokemuksia he ovat käyneet läpi. Lopputuloksista koottiin artikkeli, joka saa hymyn kipuamaan suupieliin, sillä lukijat kertoivat avoimesti sekä kutsumattomista vieraista makuuhuoneessa että julkisissa tiloissa sattuneista seksisessioista, jotka eivät päättyneet odotetulla tavalla.

Luettuani ihanan rehellisiä vastauksia mielessäni heräsi kuitenkin huoli. Monesta lukijan tarinasta paistoi nimittäin hyvin vahvasti läpi yksi tunne: häpeä. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että seksin aikana on todellakin lupa nauraa – myös itselleen ja omille kömmähdyksilleen.

Seksiin ei tarvitse suhtautua vakavasti

Jokainen, joka väittää, ettei olisi koskaan mokaillut sängyssä, valehtelee. Miksi emme siis suhtautuisi näihin noloiksi koettuihin tilanteisiin huumorilla?

Keho ei todellakaan aina toimi odotetulla tavalla – ei miesten eikä naisten. Miksi tämän vuoksi tulisi tuntea häpeää ja poistua paikalta naama punaisena?

Jos eritteet yllättävät sängyssä tavalla tai toisella, miksi niin moni nolostuu ja sulkeutuu? Tietääkseni valtaosaa tutuista eritteistä löytyy meidän kaikkien kehoistamme – ja vahinkoja sattuu joskus itse kullekin.

Nauru seksin aikana on hyvä merkki

Olen huomannut erään näihin nolostumisiin ja häpeän tunteeseen liittyvän merkin, joka kertoo siitä, että kemiat pelaavat: naurun. Parhaimmillaan hyvinkin tukalista tilanteista sängyssä on selvitty niinkin yksinkertaisella kuittauksella kuin vilpittömällä naurulla.

Hyvät ihmiset, opetelkaa nauramaan itsellenne ja mokillenne. Minulle nauru seksin aikana on aina kertonut siitä, että haluan harrastaa tuon tyypin kanssa seksiä vielä uudestaankin. Ja ehkä vielä kerran. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.