Seksikkäitä videoita kuvaava pariskunta toi julki yllättävän asian perhetaustoistaan – kritiikki ei kiinnosta: "Ihmisten on vaikea ymmärtää parisuhdettamme"

Nuoripari kertoi somessa, että he ovat samasta perheestä. Kriitikistä huolimatta he aikovat jatkaa suhdettaan.

Diana Camila Avila ja Jordie Vena jakavat yhteisellä @alphafamilia-tilillään hauskoja ja seksikkäitä videoita parisuhteestaan. He selvästi nauttivat toistensa seurasta, mutta myös seuraajiensa kohahduttamisesta.

Hetken aikaa tiktokkailtuaan Diana ja Jordie päättivät paljastaa olevansa sukulaisia – joskaan eivät verisukulaisia vaan niin sanottuja uussisaruksia. Uussisaruksilla tarkoitetaan vanhemman uuden kumppanin lapsia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tapasimme kuusi vuotta sitten, mutta aloimme tapailla kolme vuotta sitten. Tapasimme vanhempiemme kautta, Diana sanoo LADbiblelle.

Hän kertoo rakkauden syttyneen ensisilmäyksellä. Pari kuitenkin piti tunteensa salassa tilanteen laadun vuoksi. Eräänä iltana, kun heidän vanhempansa olivat poissa, Diana ja Jordie päätyivät suutelemaan. Nykyään pariskunta elää päivä kerrallaan, mutta tulevaisuudessa Diana kertoo toivovansa perheenlisäystä.

"Ihmisten on vaikea ymmärtää parisuhdettamme"

Ei liene ihme, että Dianan ja Jordien 625 000 seuraajasta kaikki eivät olleet mielissään paljastuksesta. Monet pitävät suhdetta uussisarukseen ällöttävänä ja pohtivat, miten pariskunnan vanhemmat ovat suhtautuneet lastensa läheisiin väleihin.

Diana ja Jordie eivät vaikuta olevan kritiikistä moksiskaan. Eräällä videolla he toteavat rakastavansa toisiaan ja sanovat, ettei muiden mielipiteillä ole heille mitään väliä. Pari on kertonut sisaruussuhteestaan lukuisilla videoilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihmisten on vaikea ymmärtää parisuhdettamme, mutta rakkaus on rakkautta. On vaikea valita, keneen rakastuu, Diana sanoo LADbiblelle.

Pariskunta on löytänyt sosiaalisesta mediasta myös ymmärrystä.

Muistatko vielä nämä parit?

Diana ja Jordie eivät ole ensimmäiset toisiinsa rakastuneet "sukulaiset".

Kerroimme aiemmin amerikkalaisesta naisesta, joka avioitui kauan kadoksissa olleen veljensä kanssa. Tämä suomalaisnainen sai puolestaan tietää uuden miesystävänsä olevan suhteessa aikuisen tyttärensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat