Seksikästä säärten vilauttelua – viekö Heidi Klum vai Selena Gomez voiton?

Huippumalli Heidi Klum sekä laulaja Selena Gomez ovat molemmat edustaneet lyhyen ajan sisään valkoisissa Versacen muotiluomuksissa, joiden seksikkäänä yksityiskohtana on toiminut näyttävä halkio. Kumman look on mielestäsi onnistuneempi?

Huippumalli Heidi Klum, 39, asteli Cannesin elokuvafestivaalien punaiselle matolla valkoisessa Versacen iltapuvussa, jonka näyttävä yksityiskohtana toimi hopeisten kimallekoristeiden ohella korkea halkio. Yksihihaisen, epäsymmetrisen muotiluomuksen on kuvailtu suorastaan henkivän 1980-lukua: Klum oli myös laittanut hiuksensa samaan henkeen. Korviin nainen oli sujauttanut Lorriane Schwartzin korvakorut.

20-vuotias laulaja Selena Gomez puolestaan edusti vastikään The Billboard Awardseissa futuristisemmassa Versacen muotiluomuksessa, jossa halkiolla oli kiitettävästi korkeutta. Hihattoman iltapuvun yksityiskohtana toimi neonvärein koristellut reunat sekä läpinäkyvä kangaskaistale, joka loi ovelan illuusion.

Molemmat naiset olivat sujauttaneet jalkaansa hopeiset, avokärkiset piikkikorkokengät. Mutta kumpi onnistui asukokonaisuudessaan paremmin: 1980-lukua henkivä huippumalli vai futuristinen laulaja?

Heidi Klum vs. Selena Gomez: Kumman look on mielestäsi onnistuneempi?

AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

66th Annual Cannes Film Festival – lue kaikki tapahtumasta:

The Billboard Awards:


AVA

Lähteet: Hollywoodlife.com, Huffingtonpost.com

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja