Seikkailuohjelma Myyrän finaalissa suuri salaisuus paljastui: Hän on myyrä!

MTV3-kanavan Myyrä-uutuusohjelman finaalissa käytiin läpi suuria tunteita, kun kilpailijoille paljastui vihdoin, että kuka heidän joukossaan on sabotoinut salaa tehtäviä koko kauden ajan.

Myyräksi paljastui tunteikkaassa finaalissa Tuija. Kilpailijoiden epäilykset Tuijan suhteen heräsivät vasta kuvausten loppupuolella, eikä ennen finaaliakaan ollut vielä selvää, että kuka finalisteista paljastuu myyräksi. Tuijalle salaisuuden paljastuminen on ollut helpotus, sillä hän on joutunut vaalimaan salaisuuttaan kuukausikaupalla.

– Tämä oli varmaan elämäni hulluin kokemus. Nyt, kun kaikki päättyi finaaliin, niin huomasin, että minulla on takki ihan tyhjä, Tuija toteaa MTV Uutisille.

– Tällä hetkellä on tosi helpottunut olo, Tuija jatkaa.

”Aluksi se tuntui tosi hullulta”

Tuotannon palkkaamaksi myyräksi paljastunut Tuija kertoo, että jatkuva valehteleminen oli hänelle hyvin raskasta. Psykologina työskentelevä nainen oli jopa yllättynyt siitä, kuinka hän onnistui valehtelemaan jatkuvasti niin uskottavasti.

– Aluksi se tuntui tosi hullulta. Olin vähän yllättynyt siitä, että miten pystyin siihen. Minulla oli ensimmäisten päivien aikana sellainen olo, että olenko joku psykopaatti, kun aivan sujuvasti valehtelen, Tuija kertoo.

Tuijan taktiikka myyränä oli samaistua ohjelman kilpailijoiden asemaan. Mielessään Tuija pyrki koko ajan ajattelemaan, että hän on vain yksi kilpailijoista.

– Olihan se valehtelua, mutta sen teki helpoksi se, että tosi täysillä eläydyin siihen kilpailijan rooliin. Elin täysillä sitä, että olen kilpailija, mietin ketä äänestän ja ketä veikkaan myyräksi, Tuija kertoo.

Lopulta rooli yhtenä kilpailijoista alkoi iskostua Tuijan mieleen, vaikka hän piti sisällään salaisuutta, joka ei saanut missään olosuhteissa paljastua muille kilpailijoille.

– Minä ihan oikeasti spekuloin sitä, että kuka on myyrä. Olin siinä roolissa tosi syvällä ja oli pakkokin olla, jotta juttuni pysyivät loogisina. Se eläytyminen teki siitä helpompaa, Tuija kertoo.

Aika ajoin valehteleminen tuntui silti hyvin raskaalta.

– Yritin koko ajan pitää mielessä sen, että tämä on peli ja tässä on pelin säännöt.

Lue myös:

    Uusimmat