Kuka heistä on myyrä? Näin finalistit ovat mokailleet pelissä

Myyrä-ohjelma on edennyt siihen pisteeseen, että jäljellä on enää kolme kilpailijaa. 

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja – eli Myyrä!

Myyrä-ohjelmassa jäljellä on enää kolme kilpailijaa: Tuija, Olli ja Pietari. Muistatko vielä, mitkä tilanteet ovat herättäneet finaalikolmikon käytöksessä kysymyksiä?

Tuija, 29, Espoo

​​​​​​​

Tuija, 29, on sinnikäs espoolainen, joka herätti epäilyksen ohjelman toisessa jaksossa. Tarkoitus oli koota pöydälle vanhoja esineitä. Tuijan ehdottamat rintaliivit eivät olleet oikea vastaus tehtävään, joten hänen päättäväisyytensä rintaliivien suhteen herätti epäilykset.

Olli, 51, Vantaa

Olli, 51, on viiden ensimmäisen jakson aikana tehnyt selväksi, että hän syyttää mokista mielummin välineitä kuin omaa suoritustaan. Yrittääkö hän tällä ohjata huomiota pois omista myyräilyistään?

Kilpailijoiden keskuudessa erityisiä kysymyksiä Ollin suhteen herätti myös tehtävä, jossa dominopalikoista tehty muodostelma kaatui ennen aikojaan. Moni pohti tämän jälkeen, kaatoiko Olli muodostelman tahallaan ja yritti täten sabotoida tehtävää.

Pietari, 30, Helsinki

Kilpailuhenkinen Pietari, 30, jäätyi pahemman kerran jo heti sarjan ensimmäisessä jaksossa, kun hänen oli määrä suorittaa laskuvarjohyppy. Pietari totesi pelkäävänsä korkeita paikkoja, mutta oliko tämä kaikki vain hämäystä?

Hyväkuntoiselle Pietarille asetettiin taannoin rannalla tehtäväksi kantaa vettä merestä, mutta urheilullinen mies hyytyi ennen aikojaan. Pietarin huonoksi osoittautunut kunto herätti kanssakilpailijoissa ihmetystä.

Myös taannoinen banaanin syöminen kesken tehtävän herätti kilpailijoissa epäilyksiä Pietarin suuntaan. Kuka keskittyisi kesken tärkeän tehtävän napsimaan välipalaa, jos kyse ei ole tehtävän sabotoinnista?

Lauantaina 2.3. klo 19.30 nähdään Myyrän finaali, jossa kaikki kilpailijat ovat paikalla. Jaksossa Myyrä ja kisan voittaja paljastetaan jo jakson alkupuolella, ja kilpailijat ja katsojat tulevat näkemään kaikki Myyrän tekemät sabotoinnit kauden ajalta

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat