Se toinen nainen -elokuvan puvustaja: Näin syntyivät tähtien tyylit

Parhaillaan elokuvateattereissa pyörivän Se toinen nainen -elokuvan puvustaja Patricia Field oli innoissaan päästessään työskentelemään Cameron Diazin, Kate Uptonin ja Leslie Mannin kanssa.

Emmy-palkittu muotisuunnittelija Patricia Field pääsi käyttämään monipuolisia puvustajantaitojaan Se toinen nainen -elokuvan kuvauksissa. Elokuvan kolme päähahmoa, Carly (Cameron Diaz), Kate (Leslie Mann) ja Amber (Kate Upton) ovat keskenään hyvin erilaisia naisia, mikä antoi puvustajalle paljon mahdollisuuksia asuvalintoihin.

Cameron Diaz näyttelee elokuvassa modernia business-naista.

– Hänellä on hienostunut maku, oli kyseessä sitten työ- tai vapaa-aika. Hän on raikas, korkeasti koulutettu ja ammattitaitoinen. Myös seksikkyys on osa hänen vahvuuksiaan. Halusin tuoda vaatteilla esille hahmon eri voimapisteitä, Patricia Field kertoo.

– Valitsin hahmolle esimerkiksi Martin Grantin punaisen mekon. Toisaalta halusin pukea hahmon myös vaaleisiin väreihin, jotka tuovat esille hahmon rakastettavuutta ja hiuksia. Carly on uransa huipulla ja tietää, keiden suunnittelijoiden luomuksiin kannattaa pukeutua. Hän käyttää Tom Fordia, Martin Grantia, Rick Owensia ja Antonio Berardia. Mielestäni vaatteet syventävät hahmoa.

Katea näyttelevä Leslie Mann pukeutuu elokuvassa värikkäisiin vaatteisiin ja käyttää rohkeasti printtikuvioita. Miten hänen tyylinsä syntyi?

– En ollut koskaan ennen tavannut Leslieä. Huomasin heti, että hänen vartalotyyppinsä on täydellinen, hän voi pitää minkälaisia vaatteita tahansa. Leslie muistuttaa hieman Sarah Jessica Parkeria, hänen vartalonsa mittasuhteet ovat täydelliset.Hänen hahmonsa taas tuo mieleeni Sinkkuelämää-sarjan Charlotten.

– Kate on hassuttelija ja muistuttaa 50-luvun kotirouvia. Hän näkee kaiken vaaleanpunaisten lasien läpi. Hän käyttää värikkäitä vaatteita ja enemmän mekkoja kuin nykypäivän naiset tapaavat käyttää. Korostin hänen kapeaa vyötäröään ja valitsin hänelle esimerkiksi Pradaa.

Elokuvassa loistaa myös Kate Uptonin näyttelemä Amber, joka vaikuttaa viattomalta, mutta toisaalta ei ole viaton ollenkaan.

– Hän on nuori, käyttää ikäiselleen sopivia vaatteita ja pukeutuu rennosti. Hän käyttää paljon farkkuja.

– Kate on tehnyt hienon uran mallina, ja olen iloinen siitä, ettei hän ole langanlaiha. Elokuvassa halusin korostaa hänen nuorta raikkauttaan ja tyylikkyyttään ennemmin kuin seksikkyyttä.

Muodokas laulaja-näyttelijä Nicki Minaj näyttelee elokuvassa Carlyn sihteeriä. Field sanoo lähteneensä Minajin puvustuksessa rohkeammalle linjalle. Siinä missä hän vältteli seksikkyyttä Kate Uptonin kohdalla, Nickille hän puki vartaloa nuolevia vaatteita.

Paolo Nieddu suunnitteli hänen vaatteensa, itse toimin konsulttina. Paolo totesi pukevansa Nickin tiukkoihin vaatteisiin korostaakseen hänen vartalonsa kurveja, ja minusta se oli loistava idea.

Field uskoo elokuvan antavan katsojilleen hyvät naurut ja iloisia hetkiä.

– Elokuvan tarina on hauska. Eskapismi on mielestäni terve lisä elokuvamaailmaan etenkin näinä päivinä, kun moni elää stressin keskellä.

Lähde: SF Film Finland

(MTV - LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja