Näin Hollywood-elokuvien tyylit syntyvät: Suurimmilla tähdillä on mukanaan oma meikkaaja

Meikkitaiteilija Nicki Ledermann suunnitteli Se toinen nainen -elokuvan naistähtien meikkityylit. Kaikkia tähtiä hän ei päässyt meikkaamaan.

Meikkitaiteilija NickiLedermann suunnitteli Se toinen nainen -elokuvan naistähtien meikkityylit – lukuun ottamatta Cameron Diazia ja Nicki Minajia.

Sekä Diaz että Minaj saapuivat kuvauspaikalle oman meikkaustiiminsä kanssa. Ongelmia tästä ei kuitenkaan syntynyt, päinvastoin!

– Olimme hyviä kavereita! Kyselimme toisiltamme: hei, mitä aiot tehdä Cameronille tänään, hei, mitä sinä teet Leslielle (Mann)? Emme neuvo toisillemme, mitä tehdä, mutta jaamme ideat, jotta olemme synkassa. Koko hius- ja meikkausosasto oli upea tiimi ja toimi hyvin yhteen. Cameronin meikkaaja saattoi tehdä hänelle jotakin, ja huomasin, että se näyttää upealta ja halusin kokeilla samaa itsekin, Ledermann kuvaa.

Minaj työskentelee aina oman tiiminsä kanssa. Ledermannin mukaan tuttuun samaan ammattilaiseen luottaminen kannattaa.

– Uskon, että oli tärkeää pitää hänen imagonsa samana, koska häntä ei haluttu muuttaa (elokuvaa varten).

Ledermann kävi muiden meikkaajien kanssa läpi erillisiä kohtauksia ja niiden tyylejä. Elokuvantekoa hän kuvaa hauskaksi: kuin saisi leikkiä pukuleikkejä suurien tähtien kanssa! Hauskanpidon lisäksi kommunikoiminen on elintärkeää suuressa tuotannossa.

– Jos useampi kuin yksi henkilö vastaa meikeistä, on tärkeää, että kaikki toimii yhteen. Joskus näyttelijät tuovat omat meikkaajansa kuvauksiin eivätkä lopulta näytä lainkaan samalta kuin muut henkilöt. Se voi olla pieni pettymys.


Lue myös:

VIDEO: Suomalaissuunnittelija: Hollywood vaatii jumalattomasti työtä (Huomenta Suomi 28.2.2014)


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat