"Se on vain fakta" – Sebastian Ahon sanat saivat hallin repeämään riemusta

Jääkiekon NHL-seura Carolina Hurricanesin tähtipelaaja Sebastian Aho on jälleen päässyt pelaamaan fanien edessä, kun koronarajoituksia on alettu höllentää Pohjois-Amerikassa. Se on kelvannut hyvin suomalaiselle.

Aho keräsi sunnuntaina tehot 1+1, kun Hurricanes kukisti Florida Panthersin maalein 4–2. Ahon ja kumppanien otteita oli päässyt seuraamaan 2 924 katsojaa.

Suomalaiskiekkoilijalta kysyttiin ottelun jälkeisessä haastattelussa fanien merkityksestä.

– Toinen peli caniacien (Hurricanesin fanit) edessä sen jälkeen, kun he ovat jälleen päässeet katsomoon. Sebastian, mistä olet nauttinut eniten heidän paluunsa jälkeen? kysyttiin mieheltä.

– Fanit kuuluvat urheilukatsomoon. Se on vain fakta, sanoi Aho saaden suuret suosionosoitukset faneilta.

– Te annatte meille niin paljon energiaa. Se on niin paljon hauskempaa. Vaikka te ette olleet hallissa, tiesin teidän katsovan meitä televisiosta ja kannustavan meitä. Kiitokset siitä. Mutta on epätodellista nähdä teidät. En malta odottaa, että tämä halli on täynnä ihmisiä. Meillä on liigan parhaat fanit, päätti Aho vastauksensa.

Fox Sports Carolinas on julkaissut Twitterissä videon haastattelusta.

Hurricanesia seuraavat NHL-toimittajat ylistivät Ahoa.

– Mahtava haastattelu Tripp Tracylta. Ahon viimeinen vastaus urheilusta ja faneista on niin täydellinen ja aito, kehui Abby Lazar.

– Sebastian Aho on erityinen kaveri, kirjoitti Tripp Tracy itse.

Lue myös:

    Uusimmat