Schumacherin tila parantunut

Lasketteluonnettomuudessa loukkaantuneen Michael Schumacherin tila on hieman parantunut. Hänelle on tehty yöllä toinen leikkaus.

Lääkärit kertoivat tänään Grenoblen yliopistollisessa sairaalassa, että maanantaina illalla otetut kuvat Schumacherin päästä osoittivat, että tilanne on kehittynyt parempaan suuntaan.

Schumacherille tehtiin uusi leikkaus, jossa hänen päästään poistettiin verenpurkauma ja aivoihin kohdistuvaa painetta. Leikkaus kesti kaksi tuntia. Aamulla otettiin uudet kuvat, jotka osoittivat, että tilanne on parantunut entisestään.

– Tilanne on paremmin hallinnassa kuin eilen, professori Jean-Francois Payen kertoi.

Payen painotti, että vielä ei voi vastata kysymykseen, onko vaara ohi. Payen sanoi, että Schumacher on edelleen kriittisessä tilanteessa. On liian aikaista veikata tulevaisuutta. Schumacheria pidetään koomassa niin pitkään kuin lääkärit katsovat sen tarpeelliseksi.

Schumacherin aivoihin saamat alkuperäiset vammat eivät ole pahentuneet. Schumacherin tilaa tarkkaillaan edelleen jatkuvasti. Hänen tilansa on niin huono, että häntä ei voida siirtää toiseen sairaalaan.

Schumacherin perhe on edelleen sairaalassa hänen lähellään. Perhe on tietoinen, että tilanne on edelleen erittäin herkkä ja mitä tahansa voi tapahtua.

Lue myös:

    Uusimmat