Pelastaja: Schumacherin kypärä oli haljennut

Entinen F1-kuljettaja Michael Schumacher on edelleen kriittisessä tilassa sunnuntaisen lasketteluonnettomuuden jäljiltä. Schumacher löi päänsä ilmeisesti kiveen kaatuessaan Ranskan Meribelissä.

Schumacheria hoidetaan sairaalassa Grenoblessa. Lääkärit pitävät häntä koomassa vakavien päävammojen vuoksi. Hänen päästään on vapautettu painetta leikkauksella. Schumacherilla oli kypärä päässään, kun hän kaatui. Lääkäreiden mukaan hän olisi kuollut ilman sitä. Schumacheria auttamaan saapunut pelastaja kertoi F1 Today -sivuston mukaan, että Schumacherin kypärä oli pahasti vauritoitunut.

– Kun saavuimme paikalle, kypärä oli haljennut. Verta oli paljon, pelastaja sanoi sivuston mukaan.

Myös Bild-lehden tietojen mukaan kypärä oli rikkoutunut. Schumacherin tilasta tiedotetaan mahdollisesti tänään lisää. Hänen sureva perheensä kiitti kaikkia tukijoita maanantai-iltana tiedotteen kautta.

– Kiitämme lääkintähenkilöitä, joiden tiedämme tekevän kaiken mahdollisen Michaelin auttamiseksi. Haluamme myös kiittää kaikkia ihmisiä ympäri maailman heidän myötätunnostaan, Schumacherin perheen tiedotteessa sanottiin.

Michael Schumacherilla ja hänen vaimollaan Corinnalla on kaksi lasta. Schumacheria hoitavat lääkärit kertoivat tilanteesta virallisesti viimeksi eilen. Tuolloin he kertoivat, että Schumacherin tila on vakava ja hän taistelee hengestään. Saksalaisella on aivoissaan vaurioita kovasta iskusta.

Lue myös:

    Uusimmat