Mainos

Savuporosalaatti

4:lle hengelle

  • n. 300 g kylmäsavuporoa kokonaisena palana
  • ½ rasiaa rucolaa
  • 1 kerä lehtisalaattia
  • 3 dl liotettuja ja keitettyjä mustasilmäpapuja (liotus yön yli, keittoaika 30 min.)
  • 3 tomaattia pieneksi kuutioituna
  • 1 sipuli pieneksi kuutioituna
  • 1 rkl valkoviinietikkaa (tai muuta haluamaasi etikkaa)
  • oliiviöljyä
  • 1/2 dl persiljasilppua
  • suolaa & pippuria

Yhdistä tomaatit, sipulit ja pavut kulhossa. Mausta oliiviöljyllä, etikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja laita hetkeksi jääkaappiin. Leikkaa kylmäsavuporo puolen sentin paksuisiksi siivuiksi ja siivut edelleen pitkiksi tikuiksi. Kokoa neljälle lautaselle jokaiselle revittyjä salaatinlehtiä. Lisää rucola ja jaa vihannessalaatti kekojen päälle. Salaatin päälle tulee kylmäsavuporosuikaleet. Pirskottele vielä oliiviöljyllä ja tarjoile. Voit tehdä vihannessalaatin etukäteen, mutta kokoa salaatit vasta juuri ennen tarjoilua. Kylmäsavuporo kannattaa kuitenkin nostaa kylmästä huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.