Saunan käsittely spriikuultomaalilla

Liberon spriikuultomaalit soveltuvat kaikille puulaaduille. Jos käsiteltävät lauteet ovat vanhat ja likaiset/tummuneet on ne syytä pestä ensin Liberon Huonekalujen Puhdistusaineella.

  • 1) Kostuta No:0 teräsvilla huonekalujen Puhdistusaineella ja hankaa puun syyn suuntaisesti kunnes pinta on puhdas.
  • 2) Pyyhi lika ja puhdistusaine pois puhtaalla kankaalla tai trasselilla. Kun pinnat on puhdistettu voidaan levittää haluttu sävy pintaan. Ota huomioon, että vanha kosteuden karhentama puupinta imee väriä enemmän kuin uusi puu.
  • 3) Levitä Liberon Spriikuultomaali pintaan kankaalla tai No: 0000 teräsvillalla.
  • 4) Huomaa, että puun päätypinnat imevät väriä enemmän ja tulevat tästä syystä helposti paljon muuta pintaa tummemmiksi. Anna sävyn kuivua vähintään tunti ennen viimeistelyä Finishing Oil Öljyllä. Öljyn levittäminen ei ole välttämätöntä, mutta se antaa lialta suojaavan pinnan.
  • 5) Levitä Finishing Oil Öljy pintaan kankaalla ohuesti ja pyyhi imeytymätön öljy pois pinnasta välittömästi.

Finishing Oil öljyä voidaan käyttää myös sellaisenaan, ilman sävytyksiä, suojaamaan vaaleita puulaatuja likaantumiselta. Finishing Oil öljy antaa myös erinomaisen suojan tervalepälle ja lämpökäsitellylle puulle. Huomaa öljyn väriä korostava vaikutus. Kokeile aina käsiteltävän pinnan päällepäin näkymättömään kohtaan.

Liberon-tuotteiden myynti: Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.

Tiedustelut Hanart Oy, Järvenpää 09-279 0830 tai info@hanart.fi, www.hanart.fi, www.liberon.fi

t.i.l.a 28.4.2005

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja