Sauna Volvossa – video kerännyt jo kymmeniä tuhansia katsojia

Yksinkertainen on kaunista ja hauskaa. Joskus ei tarvita kuin kiuas, auto, kolme miestä ja videokamera.

Laskuvarjohyppyharrastuksen kautta toisiinsa tutustuneet Mikael Saarnisto, Eemeli Parviainen ja Veli-Matti Keskinen istuivat joulukuun puolivälin tienoilla saman pöydän ääreen.

– Aina kun kokoonnutaan, niin tulee ideoita, Mikael Saarnisto toteaa.

Tällä kertaa ylimääräinen kiuas, toimimaton auto ja plasmaleikkuri muodostivat kauniin liiton. Miesten saunailta siirrettiin lauteilta autoon.

Saarnisto kertoo, että sauna rakennettiin autoon noin kolmessa tunnissa. Autosta irrotettiin etupenkit ja pohja tyhjennettiin kaikesta, mikä voisi syttyä palamaan. Lopuksi kattoon leikattiin reikä hormille.

Volvo-sauna korkattiin illalla joulukuun 12. päivä.

– Hyvät löylyt tuli! Pieni tila ja iso kiuas. Kosteus pysyi hyvin siellä sisällä. Aina, kun tarvitsi vilvoitella, ei tarvinnut kuin avata ikkuna.

Koko projekti myös videoitiin ja laitettiin Facebookkiin. 30.12.2014 mennessä videon on käynyt katsomassa noin 62 000 ihmistä. Videon suosio on yllättänyt miehet. Saarnio toteaa, että tempaukset ja sauna-autot eivät tähän lopu.

– Seuraava sauna rakennetaan sellaiseen autoon, jolla voi ajaa. Tosin pitää vähän selvitellä ensin, että saako sillä sitten liikkua, Saarnisto naurahtaa.

Katso video. 

.


Videon on kuvannut Saku Lehtinen.

Kuvat: Mikael Saarnio

Lue myös:

    Uusimmat