Sarasvuo ELC:n vieraaksi: "Mitä vaan voi tapahtua"

Enbuske & Linnanahde Crew -talk show’n syksyn ensimmäinen vieras on Jari Sarasvuo.

Aki Linnanahde ja Tuomas Enbuske kutsuivat niin ikään keskusteluohjelmaa juontaneen Jari Sarasvuon talk show’nsa ensimmäiseksi vieraaksi. Vaikka Sarasvuolla on ollut oma keskusteluohjelma kilpailevalla kanavalla, Linnanahde ei koe hänen haastattelunsa eroavan muista.

– Ei me oikeasti niin verisesti kilpailla, Linnanahde paljastaa.

Enbuske ei pidä keskusteluohjelman juontamista kuin yhtenä Sarasvuon meriiteistä. Siksikään häntä ei haastattele kuten kilpailijaa.

– En ajattele haastattelevani kilpailijaa vaan tyyppiä, joka on merkinnyt mulle paljon nuoruudessani ja elämässäni muutenkin julkisuuden henkilönä.

Molemmat juontajat ovat innoissaan Sarasvuon vierailusta. Keskustelua herättävä vieras takaa, ettei ensimmäisestä ohjelmasta tulisi tylsä.

– Jari on yllätyksellinen, arvaamaton ja älykäs, mikä tekee hänestä mielenkiintoisen vieraan. Mitkä vaan suunnat ovat mahdollisia ja mitä vaan voi tapahtua, Linnanahde hehkuttaa.

– Sarasvuo on mielenkiintoinen myös siksi, ettei hän ole tylsä ikoni, jota kaikki rakastavat, vaan ristiriitainen hahmo. Se on paljon mielenkiintoisempaa, Enbuske lisää.

Enbuske & Linnanahde Crew jatkuu 2.10. kello 21.00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat