Saran keittiö: Tomaatti-pestopiirakat

(neljälle)

  • 100-120 g lehtitaikinaa
  • 2 tomaattia
  • 4 tl pestoa
  • 100 g mozzarellajuustoa, siivuiksi leikattuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 nippua salviaa, tuoretta
  • 1 kananmuna
  • 1/2 nippua rucolaa
  • loraus
  • oliiviöljyä

Leikkaa lehtitaikinasta 4 keskikokoista ympyrää, käytä muottina pientä ympyrän muotoista astiaa. Levitä jokaisen ympyrän keskelle 1 tl pestoa. Seuraavaksi asettele kaksi siivua mozzarellaa ja 2-3 tomaattisiivua peston päälle. Mausta piiraat salvianlehdillä, suolalla ja mustapippurilla.

Paista piiraita 200 asteisessa uunissa 16-20 min. Lopuksi koristele piiraat rucolasalaatilla ja tilkalla oliiviöljyä.

Lue myös:

    Uusimmat