(neljälle)
- 100-120 g lehtitaikinaa
- 2 tomaattia
- 4 tl pestoa
- 100 g mozzarellajuustoa, siivuiksi leikattuna
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 nippua salviaa, tuoretta
- 1 kananmuna
- 1/2 nippua rucolaa
- loraus
- oliiviöljyä
Leikkaa lehtitaikinasta 4 keskikokoista ympyrää, käytä muottina pientä ympyrän muotoista astiaa. Levitä jokaisen ympyrän keskelle 1 tl pestoa. Seuraavaksi asettele kaksi siivua mozzarellaa ja 2-3 tomaattisiivua peston päälle. Mausta piiraat salvianlehdillä, suolalla ja mustapippurilla.
Paista piiraita 200 asteisessa uunissa 16-20 min. Lopuksi koristele piiraat rucolasalaatilla ja tilkalla oliiviöljyä.