Sara treenasi olohuoneessaan kuukauden ajan – tulokset hämmästyttivät

Kuntosalia karttanut nainen kertoo yllättyneensä todella paljon tuloksista, joita kuukauden kestänyt kotitreenikokeilu oikein tuotti. 

Aina melko aktiivista elämää viettänyt Sara Faye Green kertoo lipsuneensa treenirutiineistaan sen jälkeen, kun hän aloitti kokopäivätöissä. Rankan työpäivän jälkeen kunnon hikitreenit eivät ole houkutelleet, vaan vaihtuneet yhä useammin hitaaseen hölkkään juoksumatolla television katselun lomassa.

Lihaskunnon treenaaminen ei ole käynyt Greenin mielessäkään, sillä nainen kertoo aina ajatelleensa, että lihaksia voi treenata ainaostaan kuntosalilla mitä erilaisimpien laitteiden avulla. 

– Ja ollakseni rehellinen, mukavuus on aina ollut minulle kaikkein tärkein asia liikunnassa, Green paljastaa.

Kun kuntosalia vierastava nainen sai käsiinsä kotitreeneihin perehtyneen kirjan, hän ajatteli vihdoin tilaisuuden koittaneen; ehkä hän löytäisi kotitreenien avulla liikuntarutiineihinsa aivan uuden, entistä tehokkaamman ulottuvuuden.

Green päätti vaihtaa juoksumatolla hölkkäilyn kuukauden ajaksi kotona suoritettaviin lihaskuntotreeneihin nähdäkseen, olisiko kotitreeneistä yhtä suurta hyötyä kuin luvattiin.

Kuukauden aikana nainen kertoo oppineensa seuraavat asiat:

1. Voit treenata missä vain, jopa televisiosi edessä.
2. Se on naurettavan tehokasta.
3. Kotona tehtävien liikkeiden avulla treenaat useampia lihaksia yhtä aikaa.
4. Sinun täytyy olla tietoisessa tilassa ja yhteydessä kehoosi. Kotitreenit treenaavat niin henkistä kuin fyysistä puoltasi.
5. Kaikki liikkeet ovat hyväksi keskivartalollesi.
6. Et tarvitse erityisiä välineitä aloittaaksesi.
7. Liikkeistä on olemassa lukuisia variaatioita ja tehoja.
8. Nämä liikkeet tekevät sinut vahvaksi elämää, ei vain salia varten.

Eniten Green kertoo yllättyneensä siitä, kuinka tehokkaiksi helpot kotitreenit loppupeleissä muodostuivat.

– Laihduin kolme kiloa ja keskivartaloni tuntuu huomattavasti vahvemmalta ja timmimmältä, Green kertoo.

Toiseksi parhaimmaksi asiaksi nainen mainitsee sen, että hän pystyin treenaamaan tehokkaasti ilman, että hänen täytyi käyttää siihen yhtään rahaa, saati sitten luopua lempi tv-sarjojensa katselemisesta. Ja toisin kuin nainen oli etukäteen luullut, kotitreenit eivät osoittautuneet lainkaan tylsiksi tai yksipuolisiksi – päinvastoin. 

Tuloksista positiivisesti yllättynyt Green kertoo aikovansa jatkaa kotitreenirutiinejaan jatkossakin, sillä on olemassa paljon liikkeitä ja harjoituksia, joita hän ei ole ehtinyt vielä kokeilemaan.  

Tämä tehotreeni on omiaan nopeana kotitreeninä. 


Lue myös:

    Uusimmat