Sara Sieppi tulistui somessa kiusaajilleen – julkaisi kipakan tekstin: "Niiden kuvien takana on ihan oikea ihminen"

3:51
Sara Siepin missifinaali-mekko löytyi vaatekaapin kätköistä

Ex-missi Sara Sieppi julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän muistutti somekiusaamisesta.

Ahkerasti sosiaaliseen mediaan kuvia julkaiseva Sara Sieppi  kirjoitti Instagramissa kuvan yhteydessä tekstin, jossa hän  muistuttaa somekäyttäjiä.

– Pieni muistutus. Täällä ei tarvitse seurata sellaista henkilöä, joka aiheuttaa sinussa jostain syystä negatiivisia fiiliksiä. Paina mieluummin sitä unfollaa-nappia ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin törkyviesteihin, Sieppi kirjoittaa.

Kaikki alkoi tällä kertaa siitä, kun Sieppi julkaisi päivää aikaisemmin urheilullisen mainoskuvan, joka sai somekiusaajat liikkeelle. Ilkeämielisissä kommenteissa kritisoitiin Siepin ulkonäköä.

– Eilinen postaukseni taas todisti, että nuoret osaavat käyttää somea paljon asiallisemmin kuin aikuiset. Siellä vanhempainilloissa on varmasti hyvä miettiä, mistä se koulukiusaaminenkin saa alkunsa, kun vanhemmat näyttävät mallia somekiusaamisellaan, Sieppi kirjoittaa.

Lopulta hän ohjeistaa seuraajiaan.

– Ihan sellaisia perusasioita on myös hyvä ottaa huomioon täällä somessa. Niiden kuvien takana on ihan oikea ihminen. Ollaan kivoja toisillemme, täälläkin, Sieppi lopettaa kirjoituksensa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja