Sara Sieppi lumoaa kesäisellä kuvallaan sosiaalisessa mediassa: "Hot girl summer"

11:57
Ex-missi Sara Sieppi tienasi viime vuonna reilut 60 000 euroa – viihdetoimittaja kertoo myös Sofia Belórfin tulot

Sara Sieppi poseeraa sitruunankeltaisessa asussa Instagramissa. 

Miss Suomi vuodelta 2011, somevaikuttajana nykyisin tunnettu Sara Sieppi nauttii kesästä täysin rinnoin. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa poseeraa sitruunan keltaisessa asussa selvästi päivettyneenä.

– Se on kesä ny, hot girl summer ja nähää Holidays. Ihan vaan, jos joltain on jääny nää väliin.  Ja kyllä, kolmen päivän semisometon ei selkeästi vielä antanut hirveästi uusia ideoita tähän sisällöntuotantoon. Meen pian lomalle, ei hätää! Sieppi kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Siepin kesätyyli ihastuttaa. 

– Ihana! Keltainen pukee sinua ihanasti, sosiaalisessa mediassa ihastellaan.

– Upea, sosiaalisessa mediassa ihastellaan.

Lennokas ura

Sieppi täytti kesäkuun alussa 30 vuotta. Hänen elämänsä muuttui kertarykäyksellä 10 vuotta sitten, kun hän nousi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunustaan 16. syyskuuta 2011.

Sieppi on luonut uran sosiaalisen median vaikuttajana missivuosiensa jälkeen. Ura on maineikas ja häntä seuraa Instagramissa 217 tuhatta silmäparia.

Siepin työpäivät saattavat venyä sosiaalisen median parissa 12 tuntisiksi, kun hän näpyttelee sähköposteja ja julkaisee Instagramissa päivityksiä. Kaupallisten yhteistöiden lisäksi hän haluaa julkaista materiaalia arjestaan seuraajilleen. Nykyään Siepin assistenttina työskentelee pikkusisko Alisa Sieppi.

Vuoden vaihteessa Sieppi päätti pitää sometauon ja pikkusisko otti kopin sosiaalisesta mediasta viideksi päiväksi. Suunnitelma ei mennyt kuitenkaan aivan niin, miten oli sen suunnittelut.

– Maanantain ja tiistain selailin Instagramia mutta en tehnyt mitään työjuttuja. Silloin ruutuaikani siellä oli joku viisi tuntia. Keskiviikkona poistin koko sovelluksen ja pysyin poissa sieltä kolme päivää, Sieppi totesi Sami Kurosenhaastattelussa. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja