Kurosen grilli: Sara Sieppi yritti pitää somelakkoa viisi päivää – sortui jo ensimmäisenä päivänä selaamaan Instagramia

6:02
Sara Sieppi vieraili Possessa – täräytti totuuden ulkonäköpaineista

Sara Sieppi saattaa viettää 12 tuntia päivässä puhelimellaan. Hän kertoo elämästään ja urastaan Sami Kurosen haastattelussa. 

Torniolaisen Sara Siepin elämä muuttui kertarysäyksellä vuonna 2011, kun Miss Suomeksi kruunattu Pia Lamberg (ent. Pakarinen) luopui kruunustaan. Sieppi oli kruunattu 1. perintöprinsessaksi, joten hänestä tuli Miss Suomi.

Sieppi kertoi elämästään ja sen vaiheista Sami Kurosen Kurosen grilli -keskusteluohjelmassa 30-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi. Hän täytti pyöreitä 3. kesäkuuta

Sieppi muistelee Kuroselle hetkeä, kun sai kuulla missikruunun vaihdoksesta. Hän lopetteli työvuoroaan kaupassa, kun sai yllättävän puhelun toimittajalta, joka kertoi hänelle uutisen. Jo samana päivänä Siepillä oli kuvaukset ja muutto Helsinkiin suunnitteilla.

Sieppi nousi rytinällä Lidlin kassalta julkisuuteen ja hänet nähtiin joka puolella, kuten tosi-tv-ohjelmissa.

Sieppi kertoi Kurosen haastattelussa, että nykyään hän ei lähtisi enää mukaan kaikkeen, mihin aikaisemmin suostui. Esimerkiksi Julkkis Big Brother -ohjelmaan, jossa kaunotar nähtiin vuonna 2013.

Negatiivinen kommentointi vähentynyt

Sieppi on luonut uran sosiaalisen median vaikuttajana missivuosiensa jälkeen. Ura on maineikas ja häntä seuraa Instagramissa 217 tuhatta silmäparia.

Kuronen toteaa haastattelussa pistäneensä merkille, että negatiivinen kommentointi on vähentynyt Siepin sosiaalisessa mediassa.

– En ole miettinyt, että mistä johtuu, mutta uskon, kun olen puhunut paljon kiusaamisesta ja avautunut televisio-ohjelmissa kipeistäkin asioista, niin niillä on osasyynsä. Olen nostanut esille sosiaalisessa mediassa, että negatiivinen kommentointi ei ole ok. Olen tehnyt paljon töitä sen eteen ja ehkä osa on ymmärtänyt sen, Sieppi pohtii.

Kuronen uskoo, että Siepin avoimempi olemus sosiaalisessa mediassa on saanut myös ihmiset puolelleen.

Ex-missi kertoo, että muutos hänessä itsessään tapahtui kolme vuotta sitten, kun hän erosi puolisostaan Roope Salmisesta.

– Kolme vuotta sitten mulla oli vaikea ero ja silloin päätin, että nyt alan elämään elämää itselleni, teen sellaisia asioita mitä haluan, enkä mieti hirveästi muita ihmisiä. Olin somessakin tosi avoin, koska se on mun some.

Somessa 12 tuntia päivässä

Siepin työpäivät saattavat venyä sosiaalisen median parissa 12 tuntisiksi, kun hän näpyttelee sähköposteja ja julkaisee Instagramissa päivityksiä. Kaupallisten yhteistöiden lisäksi hän haluaa julkaista materiaalia arjestaan seuraajilleen. Nykyään Siepin assistenttina työskentelee pikkusisko Alisa Sieppi.

Vuoden vaihteessa Sieppi päätti pitää sometauon ja pikkusisko otti kopin sosiaalisesta mediasta viideksi päiväksi. Suunnitelma ei mennyt kuitenkaan aivan niin, miten oli sen suunnittelut.

– Maanantain ja tiistain selailin Instagramia mutta en tehnyt mitään työjuttuja. Silloin ruutuaikani siellä oli joku viisi tuntia. Keskiviikkona poistin koko sovelluksen ja pysyin poissa sieltä kolme päivää.

– Se tuntui tosi erikoiselta. Kävin juoksemassa ja mietin, että kyllä nyt ilmoitan, että olen juossut kympin. Huomasin, että mulla oli ikävä somea ja tykkään siitä. Vaikka vouhotankin, että mulla on paljon töitä, niin kuitenkin pidän siitä.

Kuronen kysyy Siepiltä, olisiko hänellä toista suunnitelmaa, jos Instagram lopetettaisiin. Hän ei ole kuitenkaan miettinyt asiaa niin pitkälle.

– Olen sisustuksesta kiinnostunut, joten voisi olla vaikkapa siihen liittyvä koulutus, Sieppi pohtii.

Sieppi vietti viime viikonloppuna syntymäpäivään ystäviensä kanssa. Mukana oli muun muassa Shirly Karvinen ja Rosanna Kulju. Seurue kävi veneristeilyllä ja nautti illasta bileiden merkeissä.

Kuuntele koko jakso tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja