Sara Sieppi ahdistui rajun päivän jälkeen – julkaisi kuvan muistoksi: "Henkisesti olin ihan paskana"

6:02
Sara Sieppi vieraili Possen vieraana viime syksynä.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän halusi muistuttaa seuraajiaan sosiaalisen median toisesta puolesta.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi julkaisi Instagramissa vaikuttavan kuvaparin, jonka yhteydessä hän halusi muistuttaa seuraajiaan sosiaalisen median toisesta puolesta.

Instagramiin jaetaan usein kauniita ja inspiroivia kuvia, mikä antaa elämästä yksipuolisen kuvan.

Siepin julkaisemassa kuvaparin ensimmäisessä kuvassa 30-vuotias kaunotar katsoo haikeana kameraan. Toisessa kuvassa näkyy kyynelehtivä silmä.

– Kun olin ottanut ton selfien, kaaduin hotellin sänkyyn 16tuntisen työpäivän jälkeen. Väsytti, ahdisti ja itketti. Tästä kaikesta kuitenkin jäi muistoksi minulle kiva selfie, jossa henkisesti olin ihan paskana.

– Ei voi liikaa muistuttaa, et some ei kerro koko totuutta sinun elämästäsi. Ps. Kaikki on silti tosi hyvin! Olisihan se hullua, jos jokainen päivä olisi yhtä ylävitosta.

Sieppi muistuttaa onnellisuudesta.   

– Eikä ne hotelliyöt, Kanelit ja Ranget tuo loputonta onnellisuutta. Se onnellisuus tulee ihan jostain muualta. Esim. eilen uudet potut hymyilyttivät kattilassa, Sieppi kertoo.

Useat julkisuudesta tutut henkilöt kommentoivat Siepin julkaisua.

– Olet uskomattoman kaunis ihminen, mutta kauneinta on sinun herkkä sielusi, yrittäjä Jutta Larm kommentoi.

– Kyllä olet oikeassa, kukaan ei näe sen sinun elämäsi taakse ja mitä käyt läpi.  Mutta kovasti tsemppiä elämääsi ja joka aamu on armo uusi, tosi-tv-tähti Aki Manninen kommentoi.

– Se on ihminen nimeltä Sara, joka on nyt osunut elämän tärkeimpien oivallusten äärelle. Kiitollisena elämän kokeminen kauttaaltaan, myös niiden vaikeuksien läpi, on sitä hyvää elämää. Hyvä sinä. Suomen Bachelorina tunnettu Juha Larm kirjoittaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja