Sara Sieppi julkaisi itsestään kesäisen kuvan – palautevyöry kohdistui rintoihin: "Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle?”

6:02
Näin Sara Sieppi kommentoi kiusaamista Posse-ohjelmassa.

Sara Siepin julkaisu keräsi ikäviä kommentteja.

Miss Suomi 2011 ja somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi hiljattain itsestään kesäisen kuvan Instagramissa, jossa hän poseeraa bikiniyläosassa ja hameessa. Julkaisussa Sieppi kertoi suuntaavansa lomailemaan palmupuiden katveeseen.

Julkaisu keräsi paljon kommentointia – tosin epämiellyttävällä tavalla. Kommentoijien huomio kiinnittyi Siepin rintavarustukseen.

Uudessa julkaisussaan hän ottaa kantaa saamaansa palautteeseen.

– Olin varautunut erilaisiin mielipiteisiin koskien matkaani. Mutta myöskin varautunut noudattamaan kaikkia toimenpiteitä mitä matkani vaatii, jotta tämän voisin toteuttaa. DM:boksini sekä kommenttikenttäni kuitenkin räjähti aivan jostain muusta kuin matkustuksesta. Tisseistä, hän kirjoittaa.

Sittemmin Sieppi on sulkenut kuvan kommentointikentän.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei, hän pohtii.

– Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään.

Lopuksi Sieppi tiivistää ajatuksensa siitä, että kuka tahansa voi olla mitä haluua ilman, että saisi osakseen ikävää kommentointia pukeutumisestaan tai ulkonäöstään. 

– Hulluu, että tällaisesta pitää vieläkin mussuttaa, hän päättää.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja