Sara Sieppi vastaa törkyviesteihin blogissaan – paljastaa lomamatkansa kokonaissumman

Vieraana Sara Sieppi 6:32
Sara Siepin vierailu Vappu ja Maria Livessä sai aikaan keskustelua.

Sara Siepin seuraajat ovat kyselleet häneltä paljon rahasta Balin matkaan liittyen.

Somevaikuttaja, Miss Suomi Sara Sieppi lomaili Balin hulppeissa maisemissa tammikuussa ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. Ystävykset olivat reissussa kuukauden.

Kaksikko asuivat matkansa aikana toinen toistaan hienoimmissa hotelleissa. Sieppi paljastaa nyt blogissaan sen, kuinka paljon kyseinen loma kaikkinensa kustansi. Blogipostauksessa Sieppi vastaa lukijoidensa kysymyksiin. 

Sieppi kertoo, että halvin majapaikka missä he yöpyivät, oli 80 euroa yöltä. Kallein kipusi puolestaan 300 euroon. Lennot olivat maksaneet 900 euroa per nenä. Kokonaisuudessaan Siepillä oli mennyt kuukauden lomamatkaan 4500 euroa, sisältäen ruoat, lennot, majapaikat, ostokset, hieronnat, sekä muut kustannukset. Majoituksiin oli mennyt 2000 euroa budjetista.

Sieppi kirjoittaa, että häneltä on kyselty erittäin paljon rahasta. 

– Tiedostan, että oon tosi onnekas sen suhteen, että tällainen reissu ylipäätään on edes mahdollinen. Viime vuosi meni tosi kivasti töiden suhteen ja syksyllä jo päätin, että haluaisin viettää tammikuun Balilla. Tein töitä siis sen eteen, että mun ei tarvitsisi miettiä, paljon mulla menee sen kuukauden aikana rahaa, vaan saisin mennä enemmän fiilispohjalta, Sieppi kirjoittaa blogissaan. 

Lue koko blogipostaus täältä

Törkyviestejä

Siepin lomamatkalla julkaissut kuvat saivat aikaan paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Positiivisten kommenttejen mukaan mahtui myös törkyviestejä, joissa vihjailtiin, että missikaunotar ei olisi itse maksanut matkaansa, vaan kustannukset olisi hoitanut sugardaddy.

Sanavalmis Sieppi ei jäänyt kuitenkaan hiljaiseksi, vaan vastasi huutelijoiden väitteisiin. 

– Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman sugardaddyä, kuten kaikki edelliset 9 vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugardaddy” oli Lidlin kassa, Sieppi kirjoitti tammikuussa julkaistuun Instagram-kuvaansa

Lue myös:

    Uusimmat