Sara Forsberg on kasvattanut hiuksiaan vuoden ajan – turvautuu yhä peruukkiin

MTV Venla-gaalan punaisella matolla 1:10:01
MTV Uutiset oli mukana Venla-gaalan juhlahumussa.

Kultainen Venla -gaalan punaiselta matolta tavoitettu Sara Forsberg kertoo, että käyttää peruukkia päivittäin.

Perjantainana 11. tammikuuta juhlittiin kotimaisia televisiosarjoja ja niiden tekijöitä Kultainen Venla -gaalan merkeissä. MTV Uutiset tavoitti gaalan punaiselta matolta muusikko Sara Forsbergin.

MTV Uutisten haastattelussa Forsberg kertoo, että tällä hetkellä hänen kotinsa sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, mutta matkailua tulee töiden vuoksi tehtyä. Erilaisia projekteja on meneillään paljon.

– Tällä hetkellä olen tehnyt aika paljon biisien kirjoittamista muille artisteille ja noita some-yhteistöitä. Ja toki tietysti tv:tä, toivottavasti vielä enemmän. Kuten aikaisemminkin, eri duunien tasapainottelua, hän kuvailee tämänhetkisiä työkuvioitaan.

Forsberg ajeli hiuksensa vuonna 2017. Vuoden 2018 tammikuun jälkeen hän on antanut niiden kasvaa, mutta toistaiseksi käyttää edustaessaan vielä peruukkeja.

– Minulla on aina peruukki, tai siis on ollut viimeisen vuoden aikana varmaan joka päivä. Omat hiukseni ovat jo aika pitkät, mutta annan niiden kasvaa vielä hetken, ennen kuin alan rokkaamaan niitä yksinään, Forsberg kertoo hiuksistaan.

Lue myös:

    Uusimmat