Santeri Kinnunen tekee historiallisen paluun Kuutamolla-studioon – muistelee yhä erään tunnetun muusikkovieraan hulvattomia sepityksiä: "Hän on aika hyvä tarinaniskijä"

Santeri Kinnunen on seurannut ilolla ja mielenkiinnolla uutta Kuutamolla-tuotantoa.

Näyttelijä Santeri Kinnunen on viihtynyt vuosikymmenien ajan tiiviisti teatterilavoilla, mutta vuosina 2001-2004 mies juonsi television Kuutamolla-ohjelmaa. Huippusuosittu Kuutamolla palasi ruutuihin vuonna 2020 Janne Katajan luotsaamana. Keväällä 2021 Kinnunen puolestaan tekee historiallisen paluunsa sarjan studioon, sillä hän saapuu ensimmäistä kertaa koskaan ohjelman vieraaksi. 

– Sehän on hauskaa, mun piti jo syksyllä tulla, mutta sitten mulla oli kuvauksia silloin tuolla Tallinnan päässä niin tiiviisti, etten ehtinyt näihin nauhoituksiin. Oli ihan kiva, että tarjoutui mahdollisuus nyt. Onhan se hauskaa, Kinnunen kertoo ohjelman kuvausten kulisseista. 

Kinnunen kertoo katsoneensa muutamia Kuutamolla-jaksoja ja olleensa mielissään Janne Katajan tavasta tehdä ohjelmaa. 

– Sehän vetää hyvin ja rennosti sen omalla tyylillään.

Kuutamolla-ohjelmaa kuvattiin Kinnusen juontamana noin kolmen ja puolen vuoden ajan, ja sinä aikana hän ehti käymään läpi runsaasti tunnettuja suomalaisia aina poliitikoista taiteilijoihin ja urheilijoihin. Kinnunen muistelee Kuutamolla-kuvauksia hyvänä sekä hauskana ajanjaksona. 

Unohtumattomia vieraita sekä tarinoita oli myös runsaasti, mutta erityisesti erään vieraan sepitykset ovat jääneet Kinnusen mieleen vahvasti. 

– Kyllä mä muistan kerran nauraneeni itseni aivan rikki tuolla studiossa Mikko Kuustosen ansiosta. Hänen tarinansa olivat kyllä jotain, hän on aika hyvä tarinaniskijä, erittäin hauska. Mutta olihan siellä hirvittävästi muutenkin hyviä ja hauskoja vieraita, ihan laidasta laitaan, Kinnunen muistelee hymyillen. 

Itsestään Kinnunen ei ole aivan varma, onnistuuko hän juksaamaan muita ohjelman vieraita omilla tarinoillaan. 

– Siviili-minänä juksaaminen on kyllä toinen asia kuin tuolla näyttämöllä juksaaminen. En ole välttämättä kovin hyvä siinä, ei mulla kovin hyvä pokkanaama ole skoijata, kyllä jään siitä yleensä kiinni. Mutta katsotaan, miten mun käy!

Kuutamolla alkaa lauantaina 16. tammikuuta MTV3-kanavalla kello 21. Kauden ensimmäisessä  jaksossa Maria Veitola, Jaakko Saariluoma ja Jorma Uotinen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja