Sanna Suutari sanailustaan Aurinkorannalla: Johanna taisi säikähtää

Sanna Suutari ei pelännyt laukoa mielipiteitään Aurinkorannikolla. Tähtösen mukaan jotkin sanailut saattoivat olla liikaa herkälle tähtöselle Johannalle.

Tänä kesänä on saatu seurata Sanna Suutarin, Suvi Pitkäsen ja Johanna Pulkkisen edesottamuksia aurinkorannikolla.

Sanna Suutarin mukaan aurinkoloma sisälsi runsaasti hauskanpitoa, ja pieniä kärhämiä lukuun ottamatta kolmikko tuli hyvin toimeen

– Olemme hyvin erilaisia persoonia, mutta onneksi isoimmilta kärhämiltä vältyttiin, Sanna kertoo.

– Pienet riidat ja muut kinastelut käytiin kuitenkin hyvässä hengessä, ja niille naurettiin aina jälkeenpäin, hän jatkaa.

Erityisesti kärkkään Suvin kanssa itsekin sanavalmis Sanna sai muutamia mielenkiintoisia sanailuita aikaan.

– Johanna on vähän herkempi, ja hän taisi muutaman kerran säikähtää, mutta minun osaltani kaikki oli täysin hyväntahtoista sanailua, tähtönen toteaa.

– Jos haluaisin oikeasti satuttaa jotakuta, niin se ei jäisi varmasti keneltäkään huomaamatta, hän huomauttaa.

"Se jäi sanattomaksi sopimukseksi"

Viidakossa Sannaa kovin sanoin arvostelleen Suvin kanssa Sanna on omien sanojensa mukaan saanut sovinnon aikaan jo hyvissä ajoin ennen Aurinkorannikolle lähtöä.

– Se jäi sanattomaksi sopimukseksi, eikä kummankaan ole tarvinnut pyydellä toiselta anteeksi. Suvi ei silloin tuntenut minua, ja hän on myös jälkeenpäin sanonut, että hänen asenteensa minua kohtaan ovat muuttuneet. Nykyisin olemme ystäviä, ja tulemme hyvin toimeen.

– Olemme erilaisia persoonia, ja meillä on julkisuuden suhteen aika erilaiset lähtökohdat, mutta pärjäämme hyvin keskenämme.

Sannan mukaan viidakon olosuhteet olivat niin rankat, ettei hän ihmettele ollenkaan, että kireä pinaa sai tähtöset arvostelemaan toisiaan kiivain sanoin.

– Viidakossa olosuhteet olivat mitä olivat: meillä oli nälkä, olimme eristyksessä, kilpailutilanne vaivasi kaikkia ja olimme stressaantuneita ja väsyneitä. Ei siis ole mikään ihme, että välillä joku sanoi jotain, mitä ei olisi tarvinnut sanoa. 

Lue myös:

    Uusimmat