Sanna Marin poseeraa somessa hulppeassa tyylissä – mekolla mojova hintalappu

Sanna Marin ilmoitti eroavansa kansanedustajan tehtävistä 1:19
Katso myös: Näin Sanna Marin ilmoitti erostaan tiedotustilaisuudessa eduskunnassa

Sanna Marin edusti Pariisissa hulppeassa tyylissä, joka on koottu Victoria Beckhamin mallistosta.

Entinen pääministeri Sanna Marin vierailee parhaillaan Pariisissa, jossa vietetään Pariisin muotiviikkoa 25. syyskuuta – 3. lokakuuta. Hän oli muun muassa seuraamassa muotisuunnittelija Victoria Beckhamin Pariisin muotiviikon näytöstä perjantaina 29. syyskuuta.

Marin jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan Pariisin-matkaltaan. Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa entinen pääministeri poseeraa Victoria Beckhamin suunnittelemassa mustassa mekossa. Mekko näkyy Marinin yllä myös kuvasarjan kolmannessa kuvassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Victoria Beckhamin verkkosivujen mukaan mekolla on hintaa 990 euroa.

Marin kertoi aiemmin Instagram-tarinassaan käyneensä vaatesovituksessa Victoria Beckhamin muotinäytöstä varten. Sovituksesta kuvattu klippi, jossa Marinilla on samainen mekko yllään, näkyy kuvasarjan neljäntenä postauksena. 

Marin on yhdistänyt mekon mustiin, teräväkärkisiin korkokenkiin ja Victoria Beckhamin mustaan, kultaisin yksityiskohdin somistettuun pikkulaukkuun. Victoria Beckhamin verkkosivujen mukaan laukku maksaa 750 euroa.

Syyskuun alussa uutisoitiin Marinin uudesta työstä Tony Blair -instituutin strategisena neuvonantajana, jonka takia hän irtisanoutui kansanedustajan työstä. Marinin pääasiallinen tehtävä säätiössä on eri maiden hallitusten ja johtajien neuvomista niissä politiikkakysymyksissä, jotka ovat hänelle tuttuja.

Tällä viikolla puolestaan kerrottiin, että entinen pääministeri on kirjoittanut sopimuksen yhdysvaltalaisen Range Media Partners -manageritoimiston kanssa. Range Media Partners tarjoaa managerointia ja edustuspalveluita muun muassa urheilijoille ja näyttelijöille. Toimiston asiakkaina on lukuisia maailmantähtiä.

Lue myös:

    Uusimmat