Sankariäiti yritti suojella lapsiaan mehiläisiltä Yhdysvalloissa – sai itse 75 pistoa

Mehiläisten pistoista tehohoitoon – tällaisia oireita Austin sai 2:08
KATSO MYÖS VIDEO: Teksasilaismies joutui viime vuonna teho-osastolle mehiläisten takia.

Amerikkalaisperheen sunnuntainen valokuvaussessio muuttui kauhunhetkiksi, kun mehiläiset kävivät perheen kimppuun. Äidin kerrotaan saaneen 75 pistoa sen jälkeen, kun hän vei lapsensa turvaan autoon.

Mehiläiset pistivät arizonalaisäitiä 75 kertaa, kun tämä yritti suojella lapsiaan, kertoo New York Post. Paikallinen pelastuslaitos kertoo, että perhe oli ottamassa valokuvia sunnuntaina Buckeye Valleyssa, noin 50 minuutin automatkan päässä Phoenixista. Kesken kaiken mehiläiset kävivät ärhäköiksi ja tilanne alkoi muuttua vaaralliseksi.

Viranomaisten mukaan äiti onnistui viemään kaksi lastaan turvaan autoon, mutta ei itse päässyt pakoon. 

Pelastuslaitoksen väki hätiin

Palomiehet tulivat apuun. Pelastuslaitoksen sivulle tehdyssä Facebook-julkaisussa kerrotaan, että mehiläisten päälle suihkutettiin vettä samalla, kun lapset haettiin turvaan. Julkaisussa kuuluu taustalla lasten isoäidin hätäkeskukseen soittama puhelu, jossa tämä pyytää pelastajia saapumaan pikaisesti apuun.

– Äidin nopea ajattelu pelasti lapset pistoilta, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Äiti vietiin sairaalaan, josta hän pääsi myöhemmin kotiin. Hänen uskotaan toipuvan vammoistaan täysin.

Kokemus järkytti

Fox 10 Phoenix -sivuston haastattelema Asley Losch kyseiseltä pelastuslaitokselta kertoo, ettei ole ihan varma, miksi äiti ei mennyt autoon lastensa kanssa. Losch pohtii, että kenties äiti arveli mehiläisten seuraavan häntä autoon ja ajatteli houkutella ne perässään pois lasten luota. 

Losch kertoo, että perheellä on kaikki fyysisesti hyvin. Henkisesti he vielä toipuvat koettelemuksesta

Ärhäkkä mehiläistyyppi

Perheen kimppuun käyneet mehiläiset ovat mediatietojen mukaan afrikkalaistuneita mehiläisiä, joista käytetään myös nimitystä tappajamehiläiset

New York Postin haastattelema tuholaistorjuntayrittäjä Aaron Lorti kertoo, että ne ovat Phoenixissa tähän vuodenaikaan hyvin yleisiä. Ne ovat pölytyspuuhissa ja liikkuvat uusiin paikkoihin. Hän sanoo niiden olevan nyt hyvin aggressiivia ja ne käyvät herkästi kimppuun.

Lue myös:

    Uusimmat