Samu Haber julkaisi kuvan vuosien takaa – hiustyyli huvittaa somessa: "Ihmemies MacGyver"

5:56
Samu Haber kertaa tuntemuksiaan huumekohunsa aikana: "Aika hyvin luuytimeen asti meni tämä oppi"

Samu Haber hauskuutti someseuraajiaan hulvattomalla kuvakollaasilla.

Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haber selaili vanhoja kotialbumeitaan ja löysi useita kuvia vuosien varrelta. Haber julkaisi Instagram-tilillään hauskoja otoksia erilaisista hiustyyleistään, joita hänellä on ollut.

Etenkin kuvakollaasin ensimmäinen kuva on aiheuttanut valtavasti hilpeyttä artistin someseuraajissa. Otoksessa nuori Haber katsoo totisesti kameraan ja hänellä on valloittava takatukka.

(Kaikki kuvat pääset katsomaan klikkaamalla nuolesta)

– Sinulla on ollut mielenkiintoisia hiustyylejä.

– Numero 1 on niin kasaria. Minulla on kolme kaveria (miehiä ja naisia), joilla on ollut täysin samanlainen hiustyyli aikoinaan.

– 1. kuvan hiustyylistä tulee mieleen Ihmemies MacGyver.

Haber oli käräjillä tällä viikolla, sillä häntä syytetään huumausainerikoksesta. Katiska-käräjillä puitiin, miten laulaja sai kokaiinia haltuunsa Turun Ruisrockissa heinäkuussa 2019. Katiskan pääsyytetty Niko Ranta-aho on myöntänyt kaupanneensa ja jakaneensa jatkettua kokaiinia festareilla.

Poliisi teki Haberin kotiin loppuvuodesta 2019 kotietsinnän, kun Katiska-vyyhdin tutkinta laajentui. Haberin mukaan kyse oli "aikamoisesta elämyksestä".

Hänet vietiin Pasilan poliisitalolle kuulusteluihin ja samalla hänen kotiaan myllättiin.

– Kyllä mä siinä hetken mietin, että mitähän helvettiä nyt tapahtuu. Ei ollut käsitystä, että minut tällaiseen liitetään. Poliisi toimi fiksusti ja kertoi heti mistä on kyse. Toki muistin tämän Ruisrockin älynväläyksen sitten, Haber kertoo.

– Tiesin, ettei kotonani ole punaviiniä vahvempaa tavaraa. Luulin, että kotietsinnässä kaapit olisi tyyliin vedetty rikki ja jääkaapista jukurtit pitkin pöytiä. Tulin eteiseen ja katsoin, että kämppähän on kuin asuntonäyttöön olisi tullut. En tiedä, mitä siellä pengottiin. Sain siitä toki jonkinlaisen raportin, Haber muistelee erikoista tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja