Samsungin uudella älypuhelimella ei pääse ollenkaan internettiin – myyntiin vain yhdessä maassa

1:46

Samsung on julkaissut uuden puhelimen, jossa eräs on älypuhelimelle hyvin epätyypillinen ominaisuus. Uutuuspuhelimella ei nimittäin pääse internettiin.

Katso videolta MTV Digin testi: Mikä puhelin pärjää parhaiten pakkasessa?

Samsungin uusi Galaxy J2 Pro on suunniteltu tietoisesti niin, ettei sillä pääse mitenkään nettiin. Laitteessa ei ole mahdollisuutta WiFi-yhteyteen eikä mobiilidataan,kertovat The Verge ja Mashable

Galaxy J2 Pro -puhelimella voi kuitenkin soittaa puheluita, lähettää tekstiviestejä ja tehdä tietenkin kaikkea, mitä älypuhelimella voi tehdä ilman nettiä. Puhelimen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera, edestä viiden. Laitteessa on myös ilman nettiä toimiva englannin sanakirja, kalenteri, laskin sekä radio.

Galaxy J2 Pro on erityisesti suunnattu ikäihmisille ja opiskelijoille. Puhelin voi olla loistava apu nimenomaan opiskelijoille, joiden täytyy keskittyä tärkeisiin kokeisiin ilman, että jatkuvat sosiaalisen median palveluiden ilmoitukset ovat häiritsemässä.

Myyntiin vain Etelä-Koreaan

The Verge kertoo, että Etelä-Koreassa tiukat collegen pääsykokeet voivat määrittää koko loppuelämän, sillä yhteiskunnassa vallitsee syvä hierarkia. Kokeet otetaan todella vakavasti.

Juuri näille opiskelijoille Samsungin uutuus onkin tarkoittettu: Tällä hetkellä Galaxy J2 Pro -puhelinta ei ole tarkoitus myydä missään muualla kuin Etelä-Koreassa.

Samsung on myös ilmoittanut, että opiskelijat, jotka päättävät ostaa laitteen pääsykokeita varten, voivat vaihtaa sen kokeen jälkeen esimerkiksi Galaxy S tai Note -puhelimiin ja saada hyvityksenä Galaxy J2 Pro:n hinnan. Galaxy J2 Pro maksaa noin 150 euroa.

Lähteet: The Verge ja Mashable

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja