Mainos

Huhu: Samsungin seuraavassa lippulaivapuhelimessa kaksoiskamera

Samsungin seuraava lippulaiva on näillä näkymin elokuussa julkaistava Galaxy Note -sarjan uusin tulokas, nimeltään tiettävästi Galaxy Note 7 edge. Uusimman huhun mukaan kyseinen laite olisi saamassa jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun takakuoreensa.

Kaksoiskameroita löytyy jo muun muassa Huawei P9:stä ja LG G5:stä, ja ensi syksyn iPhone 7 Plussaan on jotain vastaavaa myös huhuttu. Nyt SamMobile kertoo huhusta, jonka mukaan Note 7 edge voisi olla saamassa samantyyppisen kaksoiskamerajärjestelyn kuin LG G5. G5:n takaosassa on sekä tavanomainen 16 megapikselin kamera että laajakulmalinssillä varustettu kahdeksan megapikselin kamera, ja käyttäjä voi tilanteesta riippuen valita, kumpaa kameraa käytetään.

Muita huhuttuja Note 7 edgen ominaisuuksia ovat QHD-tarkkuudella varustettu 5,8-tuumainen näyttö, 4000 milliampeeritunnin akku, kuuden gigatavun RAM-muisti, Snapdragon 823 -järjestelmäpiiri sekä IP68-luokiteltu pöly- ja vesisuojaus. Toki näihin huhuihin, kuten myös huhuttuun mallinimeen, kannattaa vielä tässä vaiheessa suhtautua varauksella, kun viralliseen esittelyyn on arviolta reilut kaksi kuukautta aikaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.