Samsung julkisti Galaxy Tab S5e -tabletin – hinnat alkaen 449 euroa

Samsung on julkistanut uuden Galaxy Tab S5e -tabletin. Kyseessä on 10,5 tuuman Super AMOLED -näytöllä varustettu tabletti, joka tulee Suomessa myyntiin huhtikuun lopulla. Tabletin Wi-Fi-versio maksaa Suomessa 449 euroa ja 4G-yhteyksiä tukeva malli 499 euroa. Galaxy Tab S5e tulee saataville mustana, hopeisena ja kultaisena.

Samsung kehuu Galaxy Tab S5e:n olevan sen ohuin ja kevyin 10-tuumainen tabletti. Sillä on painoa vain 400 grammaa ja paksuutta 5,5 millimetriä. ”Tab S5e on suorituskyvyltään huippuluokan tabletti, joka on mahdutettu sulavalinjaisiksi muotoiltuihin kuoriin”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab S5e:ssä on tuttuun tapaan AKG:n kalibroimat kaiuttimet, jotka tukevat Dolby Atmos -tilaääntä. Tab S5e tukee Samsung DeX -työpöytätilaa ja se on ensimmäinen tabletti, jossa on Bixby 2.0 -avustaja.

Uutuuden tehoista huolehtii Qualcommin ylemmän keskisarjan piiri Snapdragon 670 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on neljä gigatavua RAM-käyttömuistia. Tallennusmuistia Galaxy Tab S5e:ssä on 64 gigatavua ja se tukee muistikortteja 512 gigatavuun asti.

Akun koko Galaxy Tab S5e:ssä on 7 040 milliampeerituntia ja käyttöaikaa sille luvataan jopa 14,5 tuntia. Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii Android 9 Pie Samsungin One UI -käyttöliittymällä höystettynä. Kuvien ottaminen Galaxy Tab S5e:llä onnistuu 13 megapikselin takakameralla tai 8 megapikselin etukameralla. Molemmat kamerat tukevat automaattitarkennusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja