Mainos

Sampo Kaulaselta rehellinen päivitys: "Tätäkin olotilaa on tullu kärsittyä niin kauan, että..."

0:39
Sampo Kaulanen sai trauman terveydenhoitajalla asioinnista.

Kyläkauppiaana tunnettu Sampo Kaulanen julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo uniongelmistaan.

Tv-kasvo ja kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi Instagramissa tekstin, jossa hän kuvaa stressin aiheuttamia uniongelmiaan.

– Stressi, tuo mielen aiheuttama tukala olo! Se kehittyy joko tulevan tai menneen ajan ahistavista fiiliksistä. Eilen tuo mieli taas näytti voimansa ja unensaanti hankaloitui kaikista harjotteista huolimatta, Kaulanen kirjoittaa.

Kaulanen kertoo stressin vaikuttaneen hänen yöuniinsa niin, että unta kertyi edellisyönä vain neljä tuntia.

– Yö meni painajaisten siivittämänä ja unen kesto oli neljä tuntia. Joskus tätäkin olotilaa on tullu kärsittyä niin kauan että se muodostui ”normaalilsi” tilaksi. En ole yksin näitten olojen kanssa. Suurin osa jengistä kärsii nykyään jostain mielen aiheuttamasta ressitilasta, hän jatkaa.

Elämäntapansa uuteen uskoon laittanut kyläkauppiaana tunnettu Sampo Kaulanen kertoi viime viikolla lähtevänsä opiskelemaan personal traineriksi. Mies kertoi suunnitelmistaan viime viikolla MTV Uutiset Livessä. 

– Tämä saattaa kuulostaa vähän hassulta, mutta soitin Varalan urheiluopistoon ja törmäsin personal trainer -kurssiin. Haluan käydä sen kurssin. Se on yhdeksän kuukautinen, Kaulanen kertoi vastikään. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja