Sami Uotila ja Kerttu Rissanen ottavat kantaa yhteisiin lapsihaaveisiin: "Olemme keskustelleet asiasta"

Sami Uotila ja Kerttu Rissanen kertovat kantansa lapsihaaveisiin: "Olemme keskustelleet asiasta" 1:17
Sami Uotila, 52, ja Kerttu Rissanen, 27, kertovat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kantansa yhteisiin lapsihaaveisiin. 

Sami Uotila, 52, ja Kerttu Rissanen, 27, kertovat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kantansa yhteisiin lapsihaaveisiin. 

Maria Veitola saa kutsun Salkkarit-näyttelijä Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen luo. Päivien aikana he juttelevat ikäerosta parisuhteessa ja miten siihen suhtaudutaan.

Rissanen ja Uotila tapasivat Salattujen elämien kulisseissa ja rakastuivat. He vahvistivat suhteensa MTV Uutiselle vuonna 2019. Pari muutti yhteiseen kotiin vuonna 2020 ja menivät kihloihin vuosi sitten keväällä. Pariskunta asuu vuokra-asunnossa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Maria Veitola kysyy aamiaispöydässä pariskunnalta, haluaisivatko he vielä joskus yhteisiä lapsia. 

– Olemme keskustelleet tästä, Uotila toteaa. 

– Että ehkä joskus, mutta tällä hetkellä ei ole ajankohtainen asia. Mutta miksi ei. Tässä kohtaa se ikäero tulee ehkä isoiten esiin, Rissanen sanoo. 

– Minusta siinä ei ole mitään ongelmaa, jos virtaa riittää ja on sellainen elämänasenne, että tässä olisi vielä tällainen projekti, Uotila toteaa.  

– Jaksaisitko sinä hoitaa vielä vauvaa? Veitola kysyy. 

Katso videolta, kuinka Uotila vastaa kysymykseen!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat