Sami Sykkö yllättyi Salkkarit-fanien reaktiosta: "Onpa ne tarkkasilmäisiä"

Muodin ammattilainen Sami Sykkö kävi aiemmin syksyllä katsomassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetystä.

Muotitoimittaja Sami Sykkö kilpaili viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Ansku Bergströmin parina. Nyt mies saapui katsomoon kannustamaan uusia tähtipareja.

– Tunnelmat on niin toiset kuin silloin. Nyt saa tulla tänne rauhassa ja voi nauttia. Ei ole mitään painetta tai jännitystä. Mietin juuri miten eri kokemus olla täällä vieraana kuin tanssijana. Ihanaa, Sykkö kuvailee.

Sykön mielestä uuden kauden tähtiparit ovat todella kovatasoisia.

– Olihan se niin kovatasoinen. Tästä kaudesta tulee todella hieno. Siellä on nähty sellaisia tanssisuorituksia, joilla olisi jo voittanut finaalissa. Krista esimerkiksi. Tällaisella suorituksella olisi jo voittanut aiemmin. Ja Ernest Lawson. Molemmat tanssivat täydellisesti.

Salkkarit-fanit tunnistavat

Sykkö esiintyi myös Salatut elämät -sarjassa pienessä roolissa. Mies kertoo yllättyneensä suosikkisarjan fanien huomioimisesta.

– Esiinnyin Salatuissa elämissä ja olen huomannut, kun olen eri puolella Suomea, niin nuoret tulevat sanomaan, että ”Olet Salkkareista”. Ja minulla oli kuitenkin siinä kolme repliikkiä. He liittävät minut tällaiseen tv-sarjaan. Tuntuu kivalta ja onpa ne tarkkasilmäisiä.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja